Blog

Miért jó malachit ékszert viselni?

2023.09.05 11:42
Miért jó malachit ékszert viselni?

A malachit ékszerek lenyűgöző kinézettel rendelkeznek, pozitív hatásaikért is érdemes viselni őket. Ismerkedjen meg a kínálatunkkal, rendeljen még ma!

Az ásványok közül a legerősebb és legmisztikusabb kő

A malachit elsősorban egyedülálló zöldes árnyalatával hívja fel magára a figyelmet. Már a kinézete arról árulkodhat, hogy nem egy mindennapi ásvánnyal van dolga a vevőnek. Az ásványok közül a malachitot tartják a legerősebb kőnek, amely egyúttal az egyik legrégebbinek is számít. Nem véletlen, hogy a malachitot ékszerek készítéshez is szívesen használják fel. Formabontó mintái, vibráló árnyalatai mind kedvező tulajdonságoknak bizonyulnak ebből a szempontból.

A réztartalmú ásványt elsősorban hölgyeknek szoktál ajánlani, ugyanis ismert, hogy a malachit a nők gyógyhatású köve, nem véletlenül nevezik bábakőnek is. Képes a menstruációs görcsök oldására, ezen kívül szüléskönnyítő hatást is tulajdonítanak neki. Akik hölgyeknek keresnek értékes ajándékot, érdemes lehet nekik malachit fülbevalót vagy karkötőt vásárolni, amellyel egyúttal pozitív energiával is kedveskedhet a barátnőknek, hozzátartozóknak.

Ahogy más ásvány ékszerek, úgy a malachit nyakláncok, karkötők és fülbevalók is megállják a helyüket alkalmi vagy hétköznapi kiegészítőként. Erősítik a nőiességet, ezen kívül önmegvalósításra is ösztönözhetnek, így akik szeretnék az önértékelésüket, önbecsülésüket helyreállítani, nekik ajánlott a malachit ékszerek viselése.

Malachit és a pozitív energiák

malachit karkötőA malachit karkötő, nyaklánc vagy fülbevaló viselésével rengeteg pozitív energiát kaphatnak az emberek, amit elsősorban önmagukra tudnak fordítani. Sokaknak pont ez a bajuk a mindennapokkal, hogy rengeteg negatív energia, rosszindulat éri őket, amik egy idő után hatással lehetnek az önbecsülésükre, kitartásukra.

A malachit ékszerek hosszú távon segítenek minden negatív energia, rossz gondolat visszatartásában, így tulajdonképpen nincs akadálya a célok elérésének. Régóta van egy terve, amit nem mer megvalósítani? Úgy érzi, hogy kevés hozzá? Ilyen, és ehhez hasonló gondolatok megszüntetéséhez ideális lehet a malachitból készült ékszerek használata.

Az egyén képes lesz kicsit könnyebben venni az életet. Egyesek küzdenek önmagukkal, nehezen vállalnak felelősséget akár a gondolataikért is, azonban ez a malachittal megváltozhat, mert többek között ennek javításában is lényeges szerepet tölt be.

Az érzelmek kifejezése, lelki blokádok is sok bajt eredményezhetnek a mindennapokban. Az ásvány ebben is képes egyensúlyt teremteni, az egyén azt érezheti, hogy óriási lelki tehertől szabadult meg.

A mágikus kő hatása fordítva is elsülhet!

malachit nyakláncFontos tudni, hogy a misztikus malachit képes pont az ellenkezőjét elérni egy adott helyzetben, vagyis a pozitív hatás helyett a negatív fog előtérbe kerülni. Például a hölgyeknek a malachit rossz szándékkal is bevonzhat férfiakat.

Az ásvány folyamatos viselésének eredménye lehet ez, ami kiegyenlíti a sorsot. Akik szeretnék elkerülni a rossz energiákat, tanácsos ezüstbe foglalt malachit ékszert hordaniAz ezüst óvja a tulajdonost a bajtól, továbbá semlegesíti a negatív energiákat.

Ismerkedjen meg a kínálatunkkal, és tapasztalja meg a misztikus ásvány páratlan hatását! Az online üzletünkben számos más lenyűgöző termék közül válogathat, nálunk mindenki megtalálhatja a kedvencét.

A választék rendszeresen frissül, igyekszünk minél több ízléshez, igényhez igazodni. Webshopunk az ajándékvásárlás folyamatát is megkönnyíti.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.