Nuummit

 

Szín: Fekete
Kinézet: Átlátszatlan kő csillámló foltokkal
Gyakoriság: ritka

Egyre könnyebben beszerezhető
Lelőhely : Grönland, Kanada
JELLEGZETESSÉGEI:
A nuummit a varázslók köve, nagy erővel véd a rosszindulat* és a pszichikai manipuláció ellen. A Föld egyik legöregebb ásványa-ként kivételes energiai eszköz, ha energiáink már megfelelő módon meg-erősödtek ahhoz, hogy ekkora intenzitással bánjunk; különösen hatékony a pálcaformában, mivel így kivonhatjuk vele a negatív energiákat, a bevésődéseket és a gondolatimplantátumokat*. A tugtupitt3I kombinált, ezüstbe foglalt nuummit különösen jó rituális munkához. Spirituálisan: a nuummit segít a külső máz mögé látnunk, megmutatja a belső tájat, amin át kell haladnunk. Védelmező kő, ‚megerősíti az aurapajzsot*, hatékonyan véd a negatív energiák és a mágia ellen, emellett segít észrevétlenül és biztos léptekkel utaznunk, és ez a tökéletes kő az alsó világokba* tett utazáshoz*, hogy visszahozzunk egy elveszett lélek- vagy gyermekrészt. Megvéd a tekintetektől, és őrzi az autónkat is. Ez az intenzív kő varázslatot rejt, de tisztelettel és jó szándékkal kell közelednünk felé, különben a szándékunk visszaüt ránk. Működésbe hozza az előzőélet- és a szómacsakrát, megnyitja és egyesíti a finom-csakrákat, és mély változást idéz elő a tudatosságban. Karmikusan*: a nuummit segít felismerni az előző életekben szerzett is-merőseinket, rávilágít a hatalommal való visszaélésből származó adósságainkra, így emlékeztet, hogy ne ismételjük meg a mintát. A szómacsakrára helyezve kisepri a karmikus foszlányokat a fizikai és az érzelmi testekből. Erőteljes elektromágneses mezejével és azzal a képességével, hogy újra-programozza a sejtmemóriát*, a nuummit gyorsan helyreállítja karmikus adósságaink vagy más okok miatt megfogyatkozott energiánkat vagy erőnket, és feloldja a blokkokat, még ha azokat mi magunk idéztük is elő. Pszichológiailag:
feloldja a múltbeli manipulációból vagy ráolvasásokból eredő zűrzavart a jelen életünkben, elsimítja a mások nem megfelelő védelméből vagy útmutatási kísérletéből eredő gondokat, és megszünteti az efféle manipulációval szemben felépített védekező viselkedési mintákat. Miután elsimítja az ehhez hasonló élményeket, a nuummit összeköt a valódi énünkkel. A lényegünkig hatol, átprogramozza a gondolkodásunkat, és arra sarkall, hogy vállaljunk felelősséget saját védelmünkért. A nuummit tiszteletre és becsületre tanít, megköveteli a mai életünkben érvényes kötelezettségek és ígéretek betartását, és elengedi azokat, amelyek érvényüket vesztették. Fizikailag. ez a kő összhangba hozza a biomágneses köpenyt* a fizikai testtel, eltávolít minden földön kívüli vagy mágikus eredetű, jelen vagy másik életünkből származó mentális bevésődést. A nuummit nagyon jól kombinálható novakulittal az átkok, az előző életekben kapott parancsok* és bármely életünkből eredő mágikus hatások vagy rosszindulat ellen. A nova-kulit spirituális útmutatást nyújt, elvágja az ősi kötelékeket olyan mentorokkal, akiken már túlnőttünk, és más hasonló személyekkel. A kombi-náció hasznos az éteri tervrajzon* végrehajtott beavatkozásnál is, elvág mindent, ami múltbeli sérülés, trauma vagy tettek miatt mára rendellenessé vált. Használjunk nuummitot a vágáshoz, valamint novakulitot, hogy tisztító és életteli energiát vonzzon hozzánk, meggyógyítva és lezárva a rendellenesség* után maradt sebet. Ha tugtupittaI egészítjük ki, az feltétel nélküli szere-tetet és megbocsátást hoz. Rituális munkához foglaljuk a nuummitot ezüstbe, és kombináljuk tugtupittal.
GYÓGYHATÁSA:
jó hatással van az álmatlanságra, a stresszre, a degeneratív rendellenességekre, a szövetek regenerálódására, a Parkinson-kórra, a fejfájásra, az inzulin szabályozására, a szemekre, az agyra, a vesére és az idegekre. Erősíti a háromszoros melegítő meridiánt*.
ALKALMAZÁSA:
tartsuk a kezünkben, alkossunk vele kristályrácsot (lásd 28-31 oldal), vagy tegyük a megfelelő helyre. Viseljük folyamatosan a rosszindulat vagy a pszichikai manipuláció elleni védelem érdekében. Ezüstbe burkolva különösen hatékony