Quantum Quattro

A Quantum Quattro

 

a shattuckit, a dioptáz, a malachit,
és a krizokolla keverékéből,
füstkvarcon kialakuló kristály.

 

Hozzárendelhető
Csakra
: Gyökércsakra, Szívcsakra, Napfonatcsakra, Harmadik szem csakra, Lélekcsillag-csakra,
Nyugati csillagjegy*: Skorpió, Bak, Bika, Ikrek, Kos, Oroszlán, Mérleg, Nyilas
Tulajdonság*Mohs: 3.5, 3-5
Szín*/**: kék, zöld, türkiz, -keveréke.Mohs-keménység*:
Ásványtanilag***:
Lelőhely: Namíbia

JELLEGZETESSÉGEI:  a shattuckit, a dioptáz, a malachit és a krizokolla keverékéböl füstkvarcon kialakuló kristály.

Az átalakulás köveként drámai hatással bír az energiamezőre, megerősíti az immunrendszert és a DNS-t, s megindítj a 12 szálas DNS gyógyítást.

A bolygóba földeli a spirituális energiákat és lehetővé teszi, hogy az információ szabadon áramoljon.

Fontos védelmező kő, elnyeli a negatív energiákat és a szennyeződéseket.

Spirituálisan kitisztítja a pszichikus látást, megóv vezetés közben .

A 2012-ben meginduló rezgésváltozással áll összhangban, igy segíthet jobb világot teremteni.

Az egyensúlyt gyengéden helyreállítja.

Ha egy követ teszünk a harmadik szem csakrára, egy másikat pedig a napfonatcsakrára, az elme, a test és az érzelmek egyensúlyba kerülnek.

Pszichológiailag: a quantum quattro különösen hatékonyan gyógyítja az előző vagy jelenlegi életben átélt gyász hatását, és elengedi a fizikai testben hordozott fájdalmat. Megtanít felelőséget vállalni tetteinkért, a gondolatainkért és az érzéseinkért. Megakadályozza a pszichikai látás használatát, megtöri az előző életekben ránk szórt átkokat, és titoktartásra késztet. Segít pozitívan tekinteni az életre, segítségével képesek leszünk ráhangolódni saját erőforrásainkra, és különösen hasznos, ha nem tudjuk, mi legyen a következő lépésünk, mivel irányt mutat.

Erőteljes mentális tisztító és méregtelenítő kő, egyben felszabadít a késztetés alól, hogy másokat irányítsunk.

Érzelmileg  a szív nagy erejű gyógyítója.

Aktiválja a magasabb rendű szívcsakrát.

Kiemeli a napfonatcsakrából a negatív érzelmeket, mint amilyen a büntudat, így visszafordítja a káros érzelmi programozást.

Hídként müködik az érzelmi gyógyítás során, különösen a belső gyermek* számára.

Megtisztítja a gennyes sebeket és elfeledett sérelmeket, feloldja a gyászt, az árulás érzését és a bánatot, rendkívül hatékonyan gyógyítja az elhagyatottság fájdalmát, megmutatja, hogy a kapcsolatban jelentkező problémák az énünktől való belső elfordulást tükrözik.

Megtisztítja a szeretetről vallott nézeteinket, és a szeretet új rezgéseivel ajándékoz meg. Jótékonyan hat az ingataggá vált kapcsolatokra, stabilizálja és gyógyítja az otthonunkat és a személyes kölcsönhatásokat.

Növeli személyes hatalmunkat, kreativitásra inspirál, erősíti a környezet és az ökológiai megoldások iránti érdeklődésünket. Minden szinten támogatja a nagytakarítást és a méregtelenitést, s az így felszabaduló területekre pozitív rezgéseket áraszt, megmutatja, hogyan hagyhatunk hátra mindent, ami céltalanná vált. Megvédi a talpunk alatt elhelyezkedő földcsakrát és annak földelő zsinórját, ha olyan helyen vagyunk, ahol a főldenergia háborog. Enyhíti a megtestesülésünkkel kapcsolatos kettős érzéseket, így segít elfogadnunk fızikai testünket és szexuális természetünket.

Hatékonyan megtöri a karmikus* kölcsönös függőség körét, amely függőség vagy rögeszmés kapcsolat során alakul ki. Segít a gondozoknak vagy a partnereknek felismerni, hogy egyikük sem „teheti meg a lépést” a függő személy vagy párjuk helyett, és nem is irányíthatják  a viselkedését. Segít szilárd támaszt nyújtani, miközben a másik lélek a maga útját járja, de azt is jelzi, mikor ajánlatos közbelépni.

GYÓGYHATÁSA: mesteri gyögyítói gyengéden helyreállítja a test egyensúlyát, és általános erősítő hatással bír. Jótékonyan hat a sejtek közötti szerkezetre, a sejtek zavaraira, új oxigénnel tölti fel a vért, erősíti a tüdőt, a hasnyálmirigyet, az inzulint és a pajzsmirigyet, javítja az anyagcserét, a T-sejteket és a csecsemőmirigyet, orvosolja a Ménicre-kórt, a magas vérnyomást, a fájdalmat, a migrént, a kimerültséget és a sokkot. Csillapítja a hányingert, támogatja a májat, a vesét és az emésztőszerveket, enyhíti a menstruáció előtti feszültséget, leküzdi a függőséget és a stresszt.

Jótékonyan hat a reumára és a fekélyekre, erősíti az izmokat, enyhíti az izomgörcsöket, a fertőzéseket és véd a miazmák* ellen.

ALKALMAZÁSA: tartsuk a kezünkben, alkossunk vele kristályrácsot.

Elixírként orvosolja a fejfájást, az égést és' a fájdalmat.

 

 

Felhasznált irodalmak:
Judy Hall: KRISTÁLY BIBLIA

 

( Figyelem!
A kép illusztráció az ásvány kinézetéről!
A fenti adatok különböző irodalmi dokumentumokból gyűjtött összefoglalás.
Az esetek többségében a szerzők egymástól függetlenűl ugyanazokat a gyógyhatásokat fedezték fel a kristályokban.
Az ásványokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesíti a szakorvosi ellátást!)