Új jelszó kérése
Oldal fordítása
Kategóriák
Szállítás

posta

Ajánlott levélküldemény házhoz:

előre utalásnál már 700-950-Ft
1 napos kiszállítással!

(max. csomag méret:

2,5x12x20cm 0,5kg)

MPL házhoz-szállítás
Utánvéttel: 1900Ft


Kiszállítás: 1 munkanap

GLS futár házhoz szállítás utánvéttel:
1890Ft

GLS csomagpont utánvéttel:
1690Ft

15.000Ft feletti vásárlásnál, előre utalásnál (fizetésnél)  nincs szállítási költség!

Rajongói oldal

Fogyasztó Barát

Fogyasztó-Barát webáruház

Elérhetőségek

Magyar Gáborné E.v.
Telefon: +36-30/5177461
E-mail: mykriszta[kukac]gmail.com 
Cím: 8700 Marcali, Puskás Tivadar utca 19.

Ügyfélszolgálat:
Munkanapokon

Hétfőtől-péntekig
9-12,  13-17 óráig.

 


 

Facebook

 

facebook

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Termék részletek


Kundalini csakra medál

Raktárkészlet: 0 db
Kundalini csakra medál
4 450 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
Nincs raktáron

Csakra színeinek és a csakrához illő kövekből készült kundalini csakra  medál.

 • ~6mm-es ásvány gyöngyök ( ametiszt, lápisz lazuli, türkiz, krizokolla,  kalcit, karneol, gránát, +kianit)
 • teljes magassága: 7,5 cm

 

Személyesen készítettem ezt a medált az Ön számára, 
hogy segítse csakrái egyensúlyban tartását.

 

 A hét csakrához tartozó drágakővel , + kianit ásvánnyal láttam el, kundalini ezüst-spirálba zárva. A spirál a csakrákon keresztül serkenti a kundalini energia felemelkedését, és megtisztítja a haladását gátló energiablokkokat. Vibráló energiával tölt fel.

 

Ametiszt – Rendkívül hatékony és védelmező kő, magas spirituális rezgéssel véd az asztrális támadás ellen, és az energiát szeretetté változtatja, utat nyit egy másik világba, egyensúlyt teremt mindenben. Az egyik leg spirituálisabb kő: erősíti az isteni szeretetet, fejleszti az önzetlenséget és a spirituális bölcsességet.

Lapis lazuli - Megnyitja a harmadik szemet és egyensúlyba hozza a torokcsakrát. Hangsúlyozza az extraszensz képességeket, megkönnyíti az asztrális utazást , növeli a személyes és spirituális erőt, kulcsot jelent a spirituális képességekhez. Védelmet nyújtó kő, őrzőlényekkel áll kapcsolatban. Felismeri az asztrális támadást, visszafordítja azokat az átkokat, rendellenességeket, melyeket a ki nem mondott dolgok okoztak. Fokozza a kreativitást, megerősíti a szerelmi és baráti kapcsolatokat

Türkiz - A türkiz az egyik leghatásosabb gyógyító, tisztító, kiegyensúlyozó kő. Védelmet nyújt, és emberemlékezet óta amulettként használják. Elősegíti a spirituális ráhangolódást, megkönnyíti a kommunikációt a fizikai és a spirituális világgal. Eloszlatja a negatív energiát, megtisztítja az elektromágneses szmogot és védelmet biztosít a környezeti szennyeződésekkel szemben. Kiegyensúlyozza és összehangolja a csakrákat a finomtesttel, ráhangolja a fizikai szintet a spirituálisra. Erősíti a test meridiánjait és a finom energia mezőket. A türkiz egyesíti a földet és az eget, összebékíti a férfi- és a női energiákat

Krizokolla-  A krizokolla békés, éltető kő. Segíti a meditációt és kommunikációt. Nyugtatja, tisztítja és energiával tölti fel az összes csakrát, valamint összekapcsolja azokat az isteni energiával. A napfonatcsakránál visszafordítja a romboló érzelmi programozást. A szívcsakránál meggyógyítja a szívpanaszokat és növeli a szeretni tudás képességét. A toroknál fejleszti a kommunikációt. A harmadik szemnél megnyitja a tisztánlátást.

 

Kalcit- A kalcit hatékonyan növeli és tisztítja az energiát. Megtisztítja a környezetet a negatív energiáktól, a saját energiaszintünket pedig megemeli, a testen belül felszabadítja a megrekedt energiát. Felgyorsítja a fejlődést és növekedést. Ez a spirituális kő a magasabb rendű tudathoz kapcsolódik, így megnyitja az utat hozzá, felerősíti a médiumi képességeket, az üzenetközvetítést és a testen kívüli élmények megtapasztalását. Összekapcsolja az érzelmeket és az értelmet, így létrehozza az érzelmi intelligenciát. Szembeszáll a lustasággal, segít energikusabbá válni minden szinten. Megnyugtatja az elmét, hasznos kő a tanuláshoz. Tisztítja és újra energiával tölti fel a csakrákat. Támogatja a meditációt, kiteljesíti a relaxációt és mély spirituális állapotot idéz elő. Serkenti a magasabb rendű tudatot. A napfonat ás a korona csakra köve.

Karneol – A karneol nagy energiával bíró stabilizáló kő, kitűnő a vitalitás és a motiváció újraépítésére, valamint a kreativitás fokozására. A karneol meg tud tisztítani más köveket. Bátorságot ad, elősegíti a pozitív életszemléletet az üzletben és más ügyekben is sikerre sarkall. Meditáció közben eltávolítja az oda nem illő gondolatokat. Csillapítja a haragot, száműzi az érzelmi negativitást és életszeretettel helyettesíti. Tele van életerővel. Serkenti az anyagcserét. Aktiválja az alap csakrát.

Gránát – A gránát hatékony energiafeltöltő és –regeneráló. Újraéleszti, tisztítja és új energiával telíti a csakrákat. Azt tartják róla, hogy képes elriasztani a közelgő veszélyt, és régen védelmet nyújtó talizmánként hordták magukkal. Különösen serkenti a kundalini energia felemelkedését, és növeli a szexuális potenciát. Ez az elkötelezettség egyik köve. Aktivál más kristályokat, erősíti hatásukat. Tisztítja a negatív csakraenergiát, regenerálja a testet, serkenti az anyagcserét. Megújítja a DNS-t, megnyitja a szívet és önbizalommal ruházza fel.

Kianit  A kianit kiváló ráhangolódáshoz és meditációhoz. Nyugtat, valamint hatékony közvetítője és felerősítője a magas rezgésű energiáknak. Azonnal összehangolja a csakrákat és a finomtesteket, tisztítja az energiavonalakat és a meridiánokat. Visszaadja a csít a fizikai testnek és szerveinek. Segít a jin és a jang energia egyensúlyának megtartásában. A gyógyításban (megtisztulás és átalakulás után ) stabilizálja a biomágneses mezőt. A kianit nem tartja meg a negativitást, így sosem kell tisztítani. Erősíti a logikus gondolkodásra való képességet, serkenti a magasabb rendűtudatot, és a kauzális szinttel áll kapcsolatban. Segíti az emelkedési szintet az által, hogy fénytestet lehívja a fizikai síkra, ugyanakkor a magasabb rendű tudatot a legmagasabb frekvenciákkal köti össze. Természetes fájdalom csillapító.

A medálbó több darab készült, így némileg eltérhet a fotón látottaktól (főleg a kianit formája). Az ásványok fajtája megeggyezik a leírtakkal.

 • Ásvány, drágakő neve
  Vegyes , kilenc különféle ásványokból
  Csiszolási forma
  kerek, gyöngy
  ásványok, gyöngyök mérete
  6mm
  Hossza
  kb. 7,5 cm
  Szín
  vegyes: kékes szürke, sötét, -vörös; narancs; citrom; zöld, vagy rózsaszín; halványkék; kék; lila, fehér.
  Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  m-r6-kundalini-925-sp2
  Tömeg
  6 g/db
Webáruház készítés
+36-30/5177461 mykriszta@gmail.com