Kundalini csakra medál

Nincs raktáron
Kundalini csakra  medál
4 450 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft

Csakra színeinek és a csakrához illő kövekből készült kundalini csakra  medál.

  • ~8mm-es ásvány gyöngyök ( hegyikristály, ametiszt, lápisz lazuli, akvamarin. mohaachát,  kalcit, karneol, gránát)
  • teljes magassága: 11,5cm

 

Személyesen készítettem ezt a medált az Ön számára, 
hogy segítse csakrái egyensúlyban tartását.

 

 A hét csakrához tartozó drágakővel , + hegyikristállyal és kianit ásvánnyal láttam el, ezüst –kundalini spirálba zárva. A spirál a csakrákon keresztül serkenti a kundalini energia felemelkedését, és megtisztítja a haladását gátló energiablokkokat. Vibráló energiával tölt fel.

 

Hegyikristály: A leg hatékonyabb gyógyító, energia feltöltő, és védelmező kő. Az energiát a lehető leg magasabb szintre emeli, és mindig annak az energiának a rezgés szintjén fejti ki hatását, amely nélkülözhetetlen a gyógyuláshoz.Fokozza az extraszensz képességet, ráhangol a spirituális céljainkra. Meditációnál kiszűri a zavaró tényezőket, megnyitja a tudatot..

Ametiszt – Rendkívül hatékony és védelmező kő, magas spirituális rezgéssel véd az asztrális támadás ellen, és az energiát szeretetté változtatja, utat nyit egy másik világba, egyensúlyt teremt mindenben. Az egyik leg spirituálisabb kő: erősíti az isteni szeretetet, fejleszti az önzetlenséget és a spirituális bölcsességet.

Lapis lazuli - Megnyitja a harmadik szemet és egyensúlyba hozza a torokcsakrát. Hangsúlyozza az extraszensz képességeket, megkönnyíti az asztrális utazást , növeli a személyes és spirituális erőt, kulcsot jelent a spirituális képességekhez. Védelmet nyújtó kő, őrzőlényekkel áll kapcsolatban. Felismeri az asztrális támadást, visszafordítja azokat az átkokat, rendellenességeket, melyeket a ki nem mondott dolgok okoztak. Fokozza a kreativitást, megerősíti a szerelmi és baráti kapcsolatokat

Akvamarin  Akvamarin a bátorság köve. Nyugtató energiái csökkentik a stresszet, lecsillapítja az elmét. Harmóniát teremt a környezetében, véd a szennyező anyagok ellen. Enyhíti a félelmet, fokozza az érzékenységet, élesebbé teszi a megérzést. Csodálatos kő a meditációhoz magasabb rendű tudatállapotok és a spirituális tudat elérését teszi lehetővé. Védi az aurát és összehangolja csakrákat, megtisztítja a torok csakrát. Összehangolja a fizikai és a spirituális testet.

Mohaachát – A mohaachát stabilizáló kő, felfrissíti a lelket. A gazdagság köve, vonzza a bőséget., Hasznos segítség az időjárás-változás ás a környezetszennyezés kiváltotta érzékenység csökkentésében. Az új dolgok kezdetének köve, megszabadít a blokkoktól vagy a spirituális bilincsektől. Növeli az önbizalmat, és erősíti a pozitív jellemvonásokat, enyhíti a stresszt, meggyorsítja a felépülést.

Kalcit- A kalcit hatékonyan növeli és tisztítja az energiát. Megtisztítja a környezetet a negatív energiáktól, a saját energiaszintünket pedig megemeli, a testen belül felszabadítja a megrekedt energiát. Felgyorsítja a fejlődést és növekedést. Ez a spirituális kő a magasabb rendű tudathoz kapcsolódik, így megnyitja az utat hozzá, felerősíti a médiumi képességeket, az üzenetközvetítést és a testen kívüli élmények megtapasztalását. Összekapcsolja az érzelmeket és az értelmet, így létrehozza az érzelmi intelligenciát. Szembeszáll a lustasággal, segít energikusabbá válni minden szinten. Megnyugtatja az elmét, hasznos kő a tanuláshoz. Tisztítja és újra energiával tölti fel a csakrákat. Támogatja a meditációt, kiteljesíti a relaxációt és mély spirituális állapotot idéz elő. Serkenti a magasabb rendű tudatot. A napfonat ás a korona csakra köve.

Karneol – A karneol nagy energiával bíró stabilizáló kő, kitűnő a vitalitás és a motiváció újraépítésére, valamint a kreativitás fokozására. A karneol meg tud tisztítani más köveket. Bátorságot ad, elősegíti a pozitív életszemléletet az üzletben és más ügyekben is sikerre sarkall. Meditáció közben eltávolítja az oda nem illő gondolatokat. Csillapítja a haragot, száműzi az érzelmi negativitást és életszeretettel helyettesíti. Tele van életerővel. Serkenti az anyagcserét. Aktiválja az alap csakrát.

Gránát – A gránát hatékony energiafeltöltő és –regeneráló. Újraéleszti, tisztítja és új energiával telíti a csakrákat. Azt tartják róla, hogy képes elriasztani a közelgő veszélyt, és régen védelmet nyújtó talizmánként hordták magukkal. Különösen serkenti a kundalini energia felemelkedését, és növeli a szexuális potenciát. Ez az elkötelezettség egyik köve. Aktivál más kristályokat, erősíti hatásukat. Tisztítja a negatív csakraenergiát, regenerálja a testet, serkenti az anyagcserét. Megújítja a DNS-t, megnyitja a szívet és önbizalommal ruházza fel.

Kianit  A kianit kiváló ráhangolódáshoz és meditációhoz. Nyugtat, valamint hatékony közvetítője és felerősítője a magas rezgésű energiáknak. Azonnal összehangolja a csakrákat és a finomtesteket, tisztítja az energiavonalakat és a meridiánokat. Visszaadja a csít a fizikai testnek és szerveinek. Segít a jin és a jang energia egyensúlyának megtartásában. A gyógyításban (megtisztulás és átalakulás után ) stabilizálja a biomágneses mezőt. A kianit nem tartja meg a negativitást, így sosem kell tisztítani. Erősíti a logikus gondolkodásra való képességet, serkenti a magasabb rendűtudatot, és a kauzális szinttel áll kapcsolatban. Segíti az emelkedési szintet az által, hogy fénytestet lehívja a fizikai síkra, ugyanakkor a magasabb rendű tudatot a legmagasabb frekvenciákkal köti össze. Természetes fájdalom csillapító.

Adatok paraméterek
Ásvány, drágakő neve
Vegyes , kilenc különféle ásványokból
Csiszolási forma
kerek, gyöngy
ásványok, gyöngyök mérete
8mm
Hossza
kb. 11.5 cm
Szín
vegyes: kékes szürke, sötét, -vörös; narancs; citrom; zöld, vagy rózsaszín; halványkék; kék; lila, fehér.
A termékfotó
valós / a termékről készült
Cikkszám
m-r8-kundalini6
Tömeg
10 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!