Új jelszó kérése
Oldal fordítása
Kategóriák
Szállítás

posta

Ajánlott levélküldemény házhoz:

előre utalásnál már 700-950-Ft
1 napos kiszállítással!

(max. csomag méret:

2,5x12x20cm 0,5kg)

MPL házhoz-szállítás
Utánvéttel: 1900Ft


Kiszállítás: 1 munkanap

GLS futár házhoz szállítás utánvéttel:
1890Ft

GLS csomagpont utánvéttel:
1690Ft

15.000Ft feletti vásárlásnál, előre utalásnál (fizetésnél)  nincs szállítási költség!

Rajongói oldal

Fogyasztó Barát

Fogyasztó-Barát webáruház

Elérhetőségek

Magyar Gáborné E.v.
Telefon: +36-30/5177461
E-mail: mykriszta[kukac]gmail.com 
Cím: 8700 Marcali, Puskás Tivadar utca 19.

Ügyfélszolgálat:
Munkanapokon

Hétfőtől-péntekig
9-12,  13-17 óráig.

 


 

Facebook

 

facebook

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás

Bronzit

Bronzit

SZÍN Barna és fekete
KINÉZET Foltos kő
GYAKORISÁG Könnyen beszerezhető
LELŐHELY Németország, Finnország, India, Srí Lanka, USA
JELLEGZETESSÉGEI: a bronzit segít egyszerűen „lenni" elérni a nem cselekvés és nem tevés dinamikus állapotát. Spirituálisan ez a megfelelő kő, ha nehezen csillapodunk le, mivel tökéletes higgadtságot kölcsönöz. A bronzitot az átkok ellen hatékonysága miatt és mágikus védelmezőként árusítják, mivel visszafordítja a negatív gondolatokat és a rosszindulatot* Ráadásul felerősítve küldi vissza a rosszindulatot, az átkokat vagy a varázslatot azok forrásához, állandósítva a problémát, ahogy oda-vissza „pattog" és minden alkalommal egyre erősödik, így a rosszakaró egyre betegebb lesz, amíg a „célpont" védett, bár észleli az energiák háborgását. Hatékonyabb, ha fekete turmalinnal együtt használjuk a bronzitot, mivel az magába szívja a rosszindulatot, azonnal véget vet a kölcsönhatásnak, és elvonja a figyelmet a forrásról.

Pszichológiailag ez az „udvariasság köve" erősíti az ítélkezés nélküli különbségtételt, rámutat legfontosabb döntéseinkre, és elősegíti a határozott cselekvést. Ez a védelmező, földelő* kristály hasznos, amikor erőtlennek érezzük magunkat kevéssé harmonikus helyzetekben, vagy olyan események történnek velünk, amelyeket nem irányíthatunk. A kezünkben tartott bronzit segít az érdekeinket érvényesíteni és hideg fejjel gondolkodni valamint helyreállítja a lélekjelenlétünket. Segítségével objektív nézőpontból tekinthetünk a helyzetre, és a teljes képet megláthatjuk. Jótékonyan hat a stresszre, visszafordítja az akaratosságot, megtanít arra, hogyan engedjük át magunkat az Isten akaratnak. Ha megrekedtünk egy negatív mintában, a bronzit felszabadít.
Fizikailag: támogatja a férfias jang energia egyensúlyba kerülését a testben vagy a pszichében.

GYÓGYHATÁSA: segítséget nyújt krónikus kimerültség esetén, a vas felszívódásához, izomgörcsök esetén, jó hatással van az idegekre, enyhíti a fájdalmat és a túlzott lúgosságot.
ALKALMAZÁSA: tartsuk a kezünkben, alkossunk vele kristályrácsot, vagy tegyük a megfelelő helyre. Használjuk Dávid-csillag alakzatban fekete turmalinnal, hogy elhárítsuk a rosszindulatot. 

Webáruház készítés
+36-30/5177461 mykriszta@gmail.com