Eudialit

Eudialit

Szín: Vörös, fekete, fehér, zöld foltos
Kinézet: Foltos, átlátszatlan vagy átlátszó kő
Lelőhely Grönland, Oroszország, Kanada,
Madagaszkár, Egyesült Államok

JELLEGZETESSÉGEI: az eudialitot áthatja a kundalini energiához kötődő hatalmas életerő, megnyitja a szívcsakrát, összeköti a gyökér- és a földcsakrával, kiegyensúlyozza a csakrák áramlását, hogy összekapcsolhassa a szellemet és az elmét az érzelmi testtel, így mélységes szemléletváltozást okoz.

Karmikusan az eudialit megmutatja, hogyan hozzuk helyre szerencsétlen döntéseinket és nyíljunk meg az igazság számára, így tanít meg arra, hogy sokkal inkább növekedhetünk spirituálisan az öröm és a beteljesülés, mintsem a szenvedés által, a földi életet a maga teljességében, minden ajándékával együtt magunkhoz ölelve. Ha véget kell vetnünk egy helyzetnek vagy kapcsolatnak, az eudialit segít méltósággal és békésen, konfliktus nélkül megtenni.
Spirituálisan, ha dühösek vagyunk Istenre, az eudialit segít feltárni ennek okait, és szükség esetén segíti előző életeinkbe tett utazásainkat is. A tisztítás és a vezeklés köveként gyógyírt jelent a szakadékra, megbékíti a bennünk rejlő isteniséggel, összhangba hoz a valódi célunkkal.
Pszichológiailag: a személyes erő köveként az eudialit elűzi a depressziót és az elégedetlenséget, feloldja a negatív érzéseket, mint amilyen a féltékenység, a harag, a bűntudat. a neheztelés és a gyűlölködés. Segít megbocsátanunk önmagunknak, egészséges önszeretetre tanít, elősegíti a mélységes változásokat, önbizalmat kölcsönöz, és lehetővé teszi, hogy tanuljunk a látszólagos hibákból. Feltárja előttünk, hogy nem érezhetjük jól magunkat -boldogok sem lehetünk ha a kreativitásunk blokkolódik vagy kifejezetlen marad. Segít megtalálni a kitörési pontot. és értékelni a képességeinket.
Érzelmileg: egymáshoz vonzza a lelki társakat, felfedve egyesülésük okát. Ha lelki társra" találunk, aki nem akar megismerni, vagy erősen vonzódunk valakihez, de kétségeink támadnak arról, hogy helyese szexuális kapcsolatot kezdeni, vagy tudni szeretnénk, van-e valami más oka is a találkozásnak, meditáljunk vagy aludjunk eudialittal, és a kő megadja a választ, amely váratlanul érkezhet el hozzánk
GYÓGYHATÁSA: jótékonyan hat a többdimenziós sejtgyógyulásra, orvosolja az energiahiányt, összhangba hozza az agyhullámokat, stabilizálja az idegrendszert és a látóideget. Segít Alzheimer- és Parkinson-kór, sclerosis multiplex. bőrfarkas esetén. és serkenti a test óngyógyítását.
ALKALMAZÁSA: tartsuk a kezünkben. alkossunk vele kristályrácsot, vagy tegyük a megfelelő helyre.