Líbiai tektit, Líbiai üveg

LÍBIAI ARANYSZÍNŰ TEKTIT
LÍBIAI ÜVEGKÉNT ÉS LÍBIAI SIVATAGI TEKTITKÉNT IS ISMERT

Hozzárendelhető csakra: napfonat-, harmadikszem-, szóma-, magasabb koronacsakra
Szín: Halványsárga, arany, világoszöld, fehér
Kinézet: Sima felületű vagy enyhén buborékos, áttetsző „üveg"
Gyakoriság: Egyre szélesebb körben elérhető
(de lehet mesterséges is)
Rezgése: magas
Tisztítása: minden módszerrel
Lelőhely: Líbia

JELLEGZETESSÉGEI:
a Líbia aranyszínű tektit a vélekedések szerint akkor született, amikor egy meteorit csapódott a barátságtalan Nyugati-sivatagba, olvadt kőzetet és homokot szórva a sztratoszférába, aminek eredményeként megszületett az üvegszerű anyag.
E kő hatékony társunk, ha úgy érezzük, nem kötődünk teljesen a Földhöz, vagy a szülőbolygónk magunkra hagyott bennünket.
A líbiai aranyat az ókori egyiptomiak a Napisten Földre hívásának rítusához használták ékszerként, és ez a kő alkotta a védelmező szívszkarabeusz egy részét, amely túlvilági útján kísérte Tutanhamont a csillagokba. Spirituálisan ez a kő hatalmas napenergiát és rengeteg életerőt hordoz, védelmező amulettként működik minden - fizika vagy metafizikai utazás során az ismert dolgok és a tudat határain túlra Segítségével elutazhatunk az ókori Egyiptomba, hogy újra magunkévá tegyük az ott őrzött bölcsességet, és feltárjuk a hatalommal vagy tudással való visszaélés pillanatait. Ám az egyiptomiak gondosan őrizték határaikat, és a hívatlan vendégeket ráolvasással tartották távol.
Ha nehéznek találjuk a múltba, jelenbe vagy jövőbe tett utazást, kérjük meg a követ, hogy oldja fel a más életekben született korlátokat. Környezetileg a líbiai arany hasznos, mivel összeköt a kozmikus erőkkel és bolygónkkal földelve és átalakítva annak energiáját a földben és a testben, és felnyitva spirituális látásunkat. Segít kiegyensúlyozni a Föld változásait. A hatalmas erők hatására született kő segít új életet teremteni és megvalósítani szándékunkat a Földön. Megszabadít mindentől, amit kinőttünk vagy elhasználhatunk, és hasznos segítőtárs az éteri műtéteknél, mivel segít magunk mögött hagyni a múltat és újra összekapcsolódni spirituális gyökereinkkel. Intenzíven hat, így mindenképpen készüljünk fel erre, mielőtt használnánk.
GYÓGYHATÁSA:
helyreállítja megfogyatkozott életerőnket, kevés fizika hatása van amellett, hogy együtt rezeg a vesékkel, az epehólyaggal és gyógyíthatja az utazással járó hasmenést.
ALKALMAZÁSA:
viseljük, vagy tegyük a megfelelő helyre. Utazáshoz* helyezzük az előzőélet- vagy a szómacsakrára. Ha tudást szeretnénk kapni vagy látomásokat előidézni tegyük a harmadik szem csakrára.

Forrás: Judy Hall