Szkolecit

Szkolecit
Scolecite


Természetes, nyers képződmény
SZÍN: Fehér, színtelen, sárga
KINÉZET: Áttetsző, bordázott kristály
GYAKORISÁG Könnyen beszerezhető
LELŐHELY India, Izland


JELLEGZETESSÉGEI:
a szkolecit gyengéd, magas rezgésű kő, amely belső békével ajándékoz meg, és megnyit a valamennyi szívcsakrát, különösen a szívmagot, összekötve azt a harmadik szem és szómacsakrával.
A nátrolithoz hasonló szkolecit rezgése sokkal inkább földies.
Megfelelő azok számára akik most ismerkednek a magasabb rezgésű kristályokkal vagy különösen érzékeny energia mezővel rendelkeznek.
A szkolecitben rejtőző belső fény békét sugároz lényünk legmélyébe és kapcsolatot teremt a világegyetem és a számtalan dimenzió legmagasabb energiáihoz.
Kiváló az utazáshoz* mivel e szeld kő eleven álmokkal és az álmok felidézésének képességével ajándékoz meg. Meditáljunk vele, hogy megfejthessük a jelentést hordozó álmok mélyebb értelmét, felsőbb útmutatáshoz juthassunk, vagy jó szándékú földönkívüliekkel, csillaglényekkel kerülhessünk kapcsolatba.
Helyezzünk szkolecitet a csakrák vonalára a háton, és nátrolitot a test elülső oldalára,
hogy befogadhassuk a lehúzott magas rezgésű energiákat, vagy újra összhangba hozhassuk a fizikai testet a fénytesttel*.
A szkolecit viselésével gondoskodhatunk az auramező egészségéről, mert lezárja a szakadásokat, hasadékokat vagy repedéseket, ahol a negatív energiák vagy entitások* megtapadhatnak.
A szkolecit segít újraépíteni a gondolati mintákat, és pozitív eredménnyel formálni a mindennapi valóságot. Kiemeli a káros minták vagy hiedelmek maradványait és megtisztítja az éteri tervrajzot* és a mentális testet. A szkolecit rendkívül megnyugtató kő, önmagunk iránti önzetlen szeretetre és belső elégedettségre ösztönöz. Oldja a szorongást és a félelmet, helyére csendes magabiztosságot hoz, hogy higgadtan nézhessünk szembe az élettel.
Rendezzük kristályrácsba a szkolecitet, hogy teljes békét teremthessünk a helyiségben. Elnyugtatja a felkavart energiákat és biztonságos, megszentelt teret hoz létre.
Ez a kristály harmóniát teremt a szerelmesek energiái között, gyengéden oldja a múlt traumáit és újra képessé tesz a szeretetre.
Fizika szinten a szkolecit az idegekkel és az idegpályákkal rezonál, helyreállítja a test egyensúlyát, és az önkéntelen folyamatok irányítására ösztönöz.
GYÓGYHATÁSA: történetek azt sugallják, hogy a szkolecit hatékony az MS kezelésében és a neurológia egyensúly helyreállításában, emellett kiegyenesíti a gerincoszlopot és rendezi a hozzá kapcsolódó idegeket.
Úgy tartják, enyhíti a rohamokat, és jótékonyan hat az agy jóindulatú daganataira.
A kő kalcium összetevője az energia szintjén erősíti a csontokat.
A szkolecitet használják bélproblémák, például élősködők és IBS kezelésére, emellett támogatja a keringési rendszert és a tüdőt.
ALKALMAZÁSA: tegyük a megfelelő helyre, alkossunk vele kristályrácsot, vagy hintsük be az aurát drágakő-eszenciával.