Blog

Ásványgyűrű: sokkal több, mint puszta kiegészítő!

2022.12.22 13:10
Ásványgyűrű: sokkal több, mint puszta kiegészítő!

Az ásványokat a testünkön is viselhetjük; hogy kinek hol kényelmes, az természetesen mindig a viselőtől függ.

Sokan a nyakláncokat, mások a karkötőket, fülbevalókat, vagy éppen a gyűrűket részesítik előnyben - ez alkalommal az ásványgyűrű vásárlását fontolgatóknak szeretnénk kedvezni! Az ízlésesen, gyűrűbe foglalt, ujjakon viselt ásványok energiát közvetítenek a test különböző pontjaiba, így az ásványgyűrűk nem csupán csinos kiegészítőnek számítanak, de viselőjük a jótékony hatásaikat is élvezheti. Manapság egyre többen veszik figyelembe vásárláskor a kő szépségén és az ékszer minőségén túl a hatásait is, ezért gyakran felmerül az ásványgyűrűkkel kapcsolatban néhány kérdés.

Annak tudatában, hogy ezek az ékszerek hatással vannak a viselőjükre, sokak fejében megfordul, hogy vajon az ásványgyűrűket szabad-e egész nap hordani? Természetesen igen, viselhetőek akár a hét minden napján is, semmilyen gondot nem okoznak, azonban éjszakára érdemes levenni őket, már csak a kényelem és az ásványok sérülékenysége miatt is.

A választható ásványok listája rendkívül hosszú, akadnak köztük szép számmal olyanok is, amik különösen érzékenyek a kemikáliákra. Nagy általánosságban elmondható az ilyen ékszerekről, hogy ha azt szeretnénk, hogy hosszú ideig ugyanolyan szépek maradjanak, mint a vásárláskor, akkor érdemes őket távol tartani a különböző szappanoktól, parfümöktől, mosogatószerektől és krémektől. Fontos odafigyelni például, hogy kézkrém használata előtt levegyük az ékszert, mert egy kevésbé érzékeny ásványgyűrű esetében is észrevehető, és sokat ront az esztétikán, ha a krém megreked a kő apró barázdáiban.

Az ásványgyűrűk változatos színekben és formákban elérhetőek, férfiak és nők egyaránt megtalálják az ízlésükhöz illőt, azonban egy valami mindig közös bennük: a jótékony hatásuk nem marad el!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az ásványgyűrűk iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!