Új jelszó kérése
Oldal fordítása
Ingyenes szállítási nap

A következő ingyenes szállítási
nap és hétvége!

Érdemes most vásárolni!

Ha nem jelenik meg a kép, Klikk IDE!

Használja ki az alkalmat,

vásároljon 8000Ft felett,
szállítási költség nélkül!

Feltételek: ITT

Kategóriák
Szállítás

ÜNNEPI KISZÁLLÍTÁS:

Augusztus 18, 11 órától leadott rendelés

Augusztus 24-től kerül postai feladásra

posta

Ajánlott levélküldemény házhoz:

előre utalásnál már 700-950-Ft
1 napos kiszállítással!

(max. csomag méret:

2,5x12x20cm 0,5kg)

MPL házhoz-szállítás
Utánvéttel: 1900Ft


Kiszállítás: 1 munkanap

GLS futár házhoz szállítás utánvéttel:
1890Ft

GLS csomagpont utánvéttel:
1690Ft

15.000Ft feletti vásárlásnál, előre utalásnál (fizetésnél)  nincs szállítási költség!

Rajongói oldal

Fogyasztó Barát

Fogyasztó-Barát webáruház

Elérhetőségek

Magyar Gáborné E.v.
Telefon: +36-30/5177461
E-mail: mykriszta[kukac]gmail.com 
Cím: 8700 Marcali, Puskás Tivadar utca 19.

Ügyfélszolgálat:
Munkanapokon

Hétfőtől-péntekig
9-12,  13-17 óráig.

 


 

Facebook

facebook

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Összehasonlítás

Azumar

Azumar

Azumar a kvarc, kaolinit és számos ásványi anyag kombinációja.
Egyes darabok közepében Stibnitet találtak, a kék alapanyagon belül.
Arizonában bányászták először.
Nevét az azúr (kék)-ről  és a mare (óceán)-ról kapta.

Az Azumar egy erőteljes kő az érzés birodalmában.
Energiája a folyadékkristályos testmátrixon keresztül folyik keresztül.
Frissítik, megfiatalítják és örömmel töltenek fel minden sejtet.
Ez egy csodálatos kő az érzelemi  test meggyógyítására és megvilágítására - a kedvtelés és a hatalom békés hullámain belül könnyedén feloldja a negatív berögződéseket.
Segítséget nyújt a harag, az irigység, a félelem és a stressz visszaszorításában, és felváltja őket a nyugalom, a lelkesedés, a bizalom és az érzés, hogy a szeretet légkörében borítanak.

Ahogy az Azumar átalakítja a folyadékkristályos szerkezetet, a diszfunkcionális minták feloldódnak, és tele vannak azzal az örömmel, amit az élet minden formája hordoz.
Segíti a tisztánlátást,  a telepatikus érzékenységet, fokozza a látnoki képességaket. 

Mindazok, akik az Azumarral dolgoznak, megtapasztalják a hatalom és az öröm erőteljes beáramlását. Az Azumar befolyása alatt az ember tudatossága a lehető legmagasabb perspektívába emelkedhet, miközben még mindig áthatol a figyelem középpontjában lévő intim mélységekbe. Ez az egyik legerőteljesebb kő a személyes fejlődés és a tudatosság fokozására.

Azumar a betekintés és a kommunikáció kője.
Ez lehetővé teszi az ember számára, hogy behatoljon a dolgok középpontjába, és növeli az ember képességét, hogy őszintén fejezze ki legmélyebb igazságát.
Ez az együttérzés kőve, amely magában hordozza a veleszületett képességét, hogy megértse és gondoskodjon másokról. Ez egy Földi lélekkő, amely lehetővé teszi, hogy az ember érezze és harmonizáljon a bolygó tudatossággal.
A Vízelem kőzeteként megkönnyíti az empatikus kommunikációt a tengeri élet, különösen a fejlettebb teremtményekkel, mint például a bálnákkal és a delfinnel.
A tengeren használhatják, hogy a delfinek és a bálnák vonzzák magukat a szívük középpontjába, és felhívják őket, miközben megkérik az Azumar Lényt, hogy segítsen a kommunikációban.
A spirituális öngyógyításban az Azumar ajánlott a keringési és idegrendszeri betegségekre.
Az általa létrehozott belső testi rezonancia segíthet az optimális jólét mintázatának beillesztésébe minden olyan fizikai rendszerbe, amely magában foglalja a folyadékok vagy az elektrokémiai energia áramlását.
A szellemi életben Azumar segítséget nyújthat az extatikus elragadtatás állapotának elérésében, mint a Samadhi, valamint Karana, az igaz együttérzés állapota.

Azumar szerető tulajdonságai segítenek abban, hogy emlékeztessen rá, hogy az élet igazi célja a szeretet kifejezése és a szeretetből származó szépség megteremtése.
Ez is növeli az ember elismerést és megbecsülést a szépség megteremtését és elismerését, hogy az ember jobban megértse és valóban érezze a világ alapvető szépségét.


A 2012-es fordulópont óta egyre jobbani érezzük magunkat, az "édességet" a világban és az emberekben, akikkel találkozunk. Finom és meglehetősen titokzatos. Az emberek hajlamosak arra, hogy lágyabbak és jobban szeretik az interakciókat. Ez azért van, mert a világ lelkének megnövekedett tudatos jelenléte, élénkebb élménye van.
Az Azumar nevű nőies lény a világszellem egyik arca.
2012 december és 2021 december közötti időszakot az Áldás Kilenc Éve megtapasztalja, ami az emberiség és a Föld vibrációs felemelkedéséhez vezet, és egyben a Világlélekkel való együtt teremtő egység egy extázisos megosztott tudatához vezet. Ahogy átmegyünk ebben az időben, megvan a lehetőségünk, hogy részesei lehetünk ennek a szeretetnek a fejlődésében.
Valóban, emberi beavatkozás nélkül a Föld öröksége nem képes megérni. Az Azumarból érkező kedves energiánk az ebből a csodálatos lehetőségből fakad, amit segíthetünk a megnyilvánulásnak. Meghívást kaptunk, hogy megnyissuk magunkat az örömhöz és az együttérzéshez, és szeretettel és áldással reagáljunk. Azumar elkezdheti bennünk a tulajdonságok áramlását, és ha teljes részvétellel adunk magunkat, akkor csodálatosabbá tehetjük a jövőt, mint amit el tudunk képzelni.

Webáruház készítés