Auralit 23

Auralit 23  

Az Auralit 23 a Thunder Bay-ametiszthez hasonló kőzet,
Kanadában bányásszák.
Azt tartják róla, hogy különböző ásványok, többek között a titanit, kakoxenit, lepidokrokit, ajoit, hematit, magnetit, pirit, piroluzit, arany, ezüst, platina, nikkel, réz, vas, limonit, szfalerit, kovellin, kalkopirit, gialit, epidot, bornit, rutil és füstkvarc erőteljes szinergikus összenövése ametisztben.
A valamennyi csakrát kiegyensúlyozó Auralit 23 kő nyugtató hatással van az elmére, így a gyógyítás mélyére hatol és magasabb dimenziókkal való tudatos kapcsolat jöhet létre. Elmélyíti a meditációt és erősít minden metafizikai képességet. E kristályról úgy tartják, hogy az Új Kor rendkívül erőteljes eszköze. Felerősíti minden magas rezgésű kristály hatását és gyorsítja a spirituális fejlődést.

Auralit-23 kristály egy új kristály a kód tisztítására, a DNS-gyógyításra és a sejtes aktiválásra.
Ez az Ébredés Köve minden szinten.
A természetes kristálykombinációk, mint például a Super 7 metafizikai tulajdonságai más szintre kerülnek az Észak-Kanadában található új Auralit 23-al.
Ez a kő erős energiák szinergiáját, erős érzelmes gyógyító, "lélek gyógyító".

Auralit-23 - spirituális tulajdonsága:
A kristályban található elemek és ásványi anyagok puszta mennyisége miatt olyan, mint egy híd az isteni számára. Ez egy olyan kő, amely nyitott csatornát kínál az Angyali birodalmak számára.
Ez a kristály segít abban, hogy könnyebben összekapcsolódjon az Útmutatóival és az Angyalokkal. Hozzásegít a nyugodt élethez,  amelyet korábban soha nem érezhetettl.
Auralit-23 csillapítja a dühöt, és hűti a forró temperamentumot.
Azt tanítja, hogy gondolkodjon, mielőtt beszélne vagy cselekszik.

Maga a kő, a felső csakrákkal működik, de pontosabban gyógyító szerepet tölt be a szervezetben. Auralit-23 kristály fokozza a gyógyulást, a személyes fejlődést és intuíciót széles körben és sok szinten.
Ez az összes felhatalmazó tudás és inspiráció köve.
Segít, hogy nagymértékben megértse hiányosságait és képességeit, mint korábban soha.
Ez is egy kő, amely segíthet eltávolítani az előítéleteket és a felesleges megítélést.
Az Auralite-23 kiváló eszköz a spirituális gyógyításhoz, a belső megtisztuláshoz, a pszichés érzékenységhez, az igazsághoz való betekintésre, a világos álmodozásra, a kiegyensúlyozott ébredésekre, az angyalok tapasztalataira és a jövőbeni eseményekre. Lehetővé teszi számunkra, hogy emlékezzünk a múltunkra, a hozzá kapcsolódó karmára, és ezután segít nekünk felszabadítani a régi karmikus mintákat.

Az Auralite-23 csodálatos elősegítője a mély meditációnak, egy olyan belső egyensúlyt hoz létre, amely segít minket eljutni a legmagasabb birodalmakba, a belső szellemünkre és a körülöttünk jelen lévő gazdagságokra öszpotosít.
Lassan dolgozzon ezzel a kővel, és hagyjon időt, hogy hozzászokjon, mivel eltünteti a törmeléket a tudatából. Ha egyedül van a kővel, valójában elég, hogy a gyógyulás megkezdődjön. Tartsa az Auralite-23-at mind a korona, mind a szívcsakrákon, hogy erőteljes energiaáramlást hozzon létre.

Auralit-23 - Fizikai tulajdonságok:
Ez a kő segít a test lazításában, és hasznos lehet a feszültség, a fejfájás, a szem, az izom-diszkomfort és az izomgörcsök eltávolításában. Segíthet az érrendszeri egészségnek is, javítva a funkciót és a gyógyulást. Egyensúlyozza testünk testét és eltávolítja a krónikus problémákat testünkböl, emlékezteti testünket a megfelelő életfunkcióira, regenerálódást és megfiatalítást idéz elő, aktiválja mind a hét fő csakrát, mind a fejünk felett és a lábaink alattit. Felébreszti és megnyitja kundalíni energiáinkat.

Telefon:+36-30/5177461
E-mail: mykriszta@gmail.com
Elérhetőségek