Új jelszó kérése
Oldal fordítása
Ingyenes szállítási nap

A következő ingyenes szállítási
nap és hétvége!

Érdemes most vásárolni!

Ha nem jelenik meg a kép, Klikk IDE!

Használja ki az alkalmat,

vásároljon 8000Ft felett,
szállítási költség nélkül!

Feltételek: ITT

Kategóriák
Szállítás

ÜNNEPI KISZÁLLÍTÁS:

Augusztus 18, 11 órától leadott rendelés

Augusztus 24-től kerül postai feladásra

posta

Ajánlott levélküldemény házhoz:

előre utalásnál már 700-950-Ft
1 napos kiszállítással!

(max. csomag méret:

2,5x12x20cm 0,5kg)

MPL házhoz-szállítás
Utánvéttel: 1900Ft


Kiszállítás: 1 munkanap

GLS futár házhoz szállítás utánvéttel:
1890Ft

GLS csomagpont utánvéttel:
1690Ft

15.000Ft feletti vásárlásnál, előre utalásnál (fizetésnél)  nincs szállítási költség!

Rajongói oldal

Fogyasztó Barát

Fogyasztó-Barát webáruház

Elérhetőségek

Magyar Gáborné E.v.
Telefon: +36-30/5177461
E-mail: mykriszta[kukac]gmail.com 
Cím: 8700 Marcali, Puskás Tivadar utca 19.

Ügyfélszolgálat:
Munkanapokon

Hétfőtől-péntekig
9-12,  13-17 óráig.

 


 

Facebook

facebook

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Összehasonlítás

Aurakvarc

Aura kvarc  

Annak ellenére, hogy az aura kvarcok mesterségesen előállított kristályok, rendkívül erős az energiájuk; annak az alkímiai folyamatnak köszönhetően, amely az aranyat, a titánt, platinát, kobaltot a hegyikristályra rögzítik.
Mindegyik aurakvarcnak vannak egyedi tulajdonságai, amelyek a színével függenek össze, de a felszínükre került (arany, platina, nikkel, titánium, indium... ) bevonat miatt nagyon sok a közös sajátosság bennük.

A különböző színeknek egyedi tulajdonságaik vannak.

Akva aura: az arany és a kvarc ötvözete. Gyógyítja, tisztítja és nyugtatja az aurát, eloszlatja a stresszt, élénkíti a csakrákat, különösen a toroknál lévőt, ahol erősíti a szívből jövő kommunikációt.
Az akva aura elősegíti az üzenetközvetítést és az önkifejezést, elmélyíti a spirituális ráhangolódást és kommunikációt. Védelmet nyújtó kő, amely oltalmaz az asztrális vagy a lelki támadással szemben. Más kristályokkal együtt használva erősíti gyógyító tulajdonságaikat.

Almazöld aurakvarc: nikkel és kvarc ötvözete. A szegycsont aljánál viselve, vagy a lépcsakrára ragasztva megóvja a lépet. Megszünteti a többdimenziós energia szivárgást, és megóv az energiavámpíroktól. Elvágja a korábbi partnerekhez vagy mentorokhoz fűződő kötelékeket, akik a fizikai elválás után is erőteljes mentális vagy érzelmi béklyókkal kötődnek hozzánk. 

Indigó aurakvarc:

Láng aurakvarc:

Szivárvány aura : Úgy jön létre, hogy a hegyikristályra arany és titán kerül. A test minden energia központját élénkíti, megtisztítja az utat az életerő számára, ...vibráló energiát és életkedvet biztosít. A szivárvány aura hasznos a rosszul működő kapcsolatokban, -segít eloszlatni az olyan negatív érzelmeket, mint a sértődés vagy a múltból származó régi szomorúság, és bepillantást enged a kapcsolatokba. Segít felengedni a karmikus kötést, amelyek gátolják a kapcsolatokat, amelyeket így élettelivé és harmonikussá alakít át.

Opál (angyal) aura kvarc


A platina miatt sokkal világosabb benne a szivárvány szín. Reményt, optimizmust sugall, az öröm kristálya. Tisztítja és egyensúlyba hozza a csakrákat. A meditatív tudat mély állapotát teszi elérhetővé és a kapott információkat földeli a fizikai testben . A kozmikus tudat segítségével létrehozza a tökéletes egyesülést az istenivel.

Rózsa aura: A hegyikristály és a platina együtteséből keletkezett, dinamikus energiája jó hatással van a tobozmirigyre és a szívcsakrára. Felruház a feltétel nélküli szeretet képességével, az egész testet átitatja szeretettel és tökéletes egyensúlyi állapotot hozza a sejtekbe.

Rubin aura: Ugyancsak hegyikristály és platina alkotja, csak mélyebb színt hoznak létre. Megtisztítja a gyökér csakrát az előző életekben történt túléléssel kapcsolatos dolgoktól és zaklatásoktól, szenvedélyt és vitalitást biztosít, valamint a szív bölcsességét. 
Spirituálisan lelkesít, megnyitja a Krisztus-tudatot. Védelmet nyújt az agresszió és az erőszak ellen. Jótékony hatású az endokrin rendszerre, és természetes antibiotikum a gombás fertőzésekre és az élősködők ellen.

Napfény aura: Ez a feltűnő sárga kristály vas, arany és platina ötvözete. Az energiája erőteljes és rendkívül aktív. Élénkíti és tisztítja a napfonat-csakrát, gyógyítja a harmadik szem és a szómacsakrát, feloldja a régi érzelmi traumákat és sebeket. Spirituális szinten mindenre kiterjedő és védelmező ereje van, felszabadítja a blokádokat, eltávolítja a méreganyagokat. Elűzi a sötét hangulatot, egyesíti a gyökér-, a szakrális-, és a napfonatcsakrát, megtisztítja az energia áramlását, és serkenti kreativitást, különösen, ha kritika vagy rosszallás gátolja. Behatol a test minden egyes sejtjébe,új energiával tölti fel, és élénkíti működésüket, nagy fizikai és pszichológiai erővel ajándékoz meg, emellett serkenti a szexualitást is. Támogatja és oxigénnel tölti fel a vért, a májat, és a lépet, orvosolja a vérszegénységet. 

Szibériai kék kvarc. Ez a ragyogó kék kristály hegyikristályból és kobaltból készült. Hatékony ellenszere a depressziónak, felemeli a lelket, és mélyreható békességet teremt. Élénkíti a torokcsakrát és a harmadik szemet, erősíti a tisztánlátást és a telepátiát, valamint javítja a kommunikációt. Hatására élénk látomásokat tapasztalunk meg, és utat nyit a kozmikus tudathoz.

Elixírként torokfertőzésekre, gyomorfekélyre és a stresszre van jótékony hatással. Külsőleg alkalmazva csillapítóan hat a gyulladásra, napszúrásra és a merev nyakra vagy izmokra.

Alkalmazása:Tartsuk a kezünkbe, viseljük vagy tegyük a megfelelő testrészre.


Felhasznált irodalom
: Judy Hall: Kristálybiblia I-II.

 

Az ásványokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesíti a szakorvosi ellátást!

Webáruház készítés