Cintamani

Cintamani

Lelőhely: Arizona
Kinézete: fekete, megvilágítva üveg-szerű, zöldes -levendula vagy borostyán szín.
Átlátszósága: lehet tiszta áttetsző, vagy akár teljesen átlátszatlan, csíkokkal, szegélyekkel, vagy foltokkal tarkított, felületén pikkely szerű "hiányzó" részek lehetnek.

A felületi megjelenése és a mintázat megkülönbözteti a többi ismert tektittől.


A Cintamani utalások megtalálhatók mind a hindu, mind a buddhista irodalomban, ami arra a tényre utal, hogy ez egy drágakő, amelyet magasan értékeltek és tiszteletben tartottak.

Vannak kétkedők, -e kő létezését illetve a csatornázását érintő információkkal kapcsolatban...
Tény, -a világűrből Földünkre kisebb -nagyobb kövek (meteoritok) csapódtak be az elmúlt évezredektől napjainkig.
Ezek a világűrből nem csak az "anyagot" (néha számunkra ismeretlen anyagot tartalmaznak), de információt is hoztak. Míg becsapódtak földünkbe, -e hosszú út alatt és a becsapódáskor is különféle hatás, -sokk érte őket, itt találkoztak, -egyesültek, átalakultak a földön található anyaggal, így területtől függően színben, formában, -így rezgésében is mást képvisel.
Ezért más a színe, formája, mérete és rezgése (gyógyhatása is) egy Líbiai tektitnek, Moldvainak, Tibeti tektitnek, Cintamaninak, vagy Andarának...
Ha ezeknek az "űrből-jövő anyagoknak" az összetétele olyan, ami a földünkön nem fordul elő, -akkor a jelenlegi technikával még nem mutatható ki, így nem várhatjuk, hogy egy mikroszkóppal választ kapunk arra, hogy mi -is az a kő(zet)...
Kik érzékelik az ásványok rezgéseit, -neki ez nem kérdés, meg tudják különböztetni...

A cintamani kövekről nem olvashatunk az ásványos könyvekben, ...csupán csatornázott közvetítésekben....

A Cintamani kő, a Szent Grál köve, melyet gyakran tévesen fekete kőnek neveznek, mivel színe első ránézésre fejete, de átvilágítva füstös zöld, füstös levendula színe van. Ennek célja, hogy feloldja az implantátumok hálózatát, és segítsen szétbomlasztani a Fátylat.

A Cintamani az összes ismert kő közül,  legnagyobb vibrációjú kő.
Felébreszt a küldetésedre, erősíti a belső irányítást és a magasabb szintű kapcsolatát, feloldja az implantátumokat és az elavult hitrendszereket.

Cintamaniról

A Cintamani egy szent kő, amely a Szíriusz csillagrendszerből származik. Évmilliókkal ezelőtt, egy galaktikus szuperhullám során a Szíriusz körül keringő bolygó felrobbant. A darabjai minden irányba szétszóródtak és néhányuk elérte a Földet a csillagközi űrben való hosszú utazás során."
"A Cintamani a Csillag Testvérisége csoport szent köve, a Fény misztériumiskoláinak utolsó valódi maradványa Atlantiszról."

Sok Fénymunkás és Fényharcos tartozik a Fény 144000 csillaglény-mandalájához, akik számos inkarnációval ezelőtt érkeztek a Földre, hogy segédkezzenek a bolygó felszabadításában és a korszakváltásban.
A 2014. decemberi IS:IS portál aktiválása óta Fény áramlik a Galaktikus Központi Napból a Szent Grál moldavitból készült kelyhének csiszolt lapocskáin keresztül, ami lencseként szolgál és az 144000 csillaglényre irányul, hogy beindítsa a felébredésüket.
A Cintamani kő a következő lépés ebben az energetikai folyamatban. A MOSS (Multidimenzionális Naprendszer Hadművelet) kezdete óta a Fényerők megkértek, hogy terjesszem a Cintamani kő darabjait a legfelébredettebb Fénymunkások és Fényharcosok között.
Az Eseménykor a Cintamani kövön keresztül fog áramolni a galaktikus pulzálás. A kő minden egyes birtokosa energiavezetőként fog szolgálni, akik a kompressziós áttörés energiáit fogják közvetíteni a bolygószintű energiarácsba".
A Cintamani kövek maguk a tiszta Fény megtestesítői és nem lehet az energiájukat rossz céllal felhasználni.
Segítenek feloldani az implantátumokat és megerősítik a belső iránymutatást. Viszont azt tudatosítsd magadban, hogy a kövek erősítőként működnek és nagyító lencseként szolgálnak.
Megmutatják neked mindazt, ami benned van, annak érdekében, hogy át tudd azt alakítani és még inkább felkészítsen téged a küldetésedre, hogy ki tudd venni a részed a bolygó felszabadításának folyamatában.”
A Cintamani kő tulajdonképpen a plazma síkot befolyásolja, és valóban hatással van az implantátumokra. A Fényerők rendelkeznek egy bizonyos technológiával, amivel képesek bizonyos energiákat közvetlenül a Galaktikus Központból a Cintamani kövekbe juttatni.
A Cintamani kövek felfogják ezt az energiát, ami aztán feloldja a plazmát. Ez nem csak egy újabb szép kő, annál sokkal több.
A Cintamani kő bizonyos egyedi energetikai jellel rendelkezik, mert
1) a Szíriusz csillagrendszerből származik,
2) közvetlenül a Galaktikus Központból töltődött fel energiával évmilliókkal ezelőtt, mikor a Szíriusz csillagrendszerben felrobbant a bolygó.
Tulajdonképpen egy galaktikus szuperhullám miatt robbant fel. Ennek a szuperhullámnak a következtében sok szubatomi részecske utazott keresztül a galaxison, amik magukban hordozzák ezt a bolygót és a Cintamani kő minden kis része tartalmazza magában ezeket a részecskéket.
A Fényerők ezeket használják fel a plazma semlegesítésére egy olyan bizonyos módon, amiről itt nem fogok beszélni.
A Cintamani kő nem egy újabb New Age-s kristály, ez annál sokkal több. Ez a bolygó felszabadításának az egyik kulcsa. Természetesen a bensődben van az egyik legerősebb kristály, a felsőbb éned.
A Cintamani követ használva, felerősítheted a folyamatot önmagad és a bolygó számára.
Rob - ...Milyen információid vannak arról, hogy hol vannak most a kövek?

COBRA - Azt mondanám, hogy a kő darabjai sokfelé megtalálhatók. A kő legnagyobb darabja több ezer évig a pozitív agarthai hálózat tulajdonában volt. Ennek a kőnek a darabjait vitték a bolygó több pontjára, köztük a Titicaca-tóhoz.
Nem ez az egyetlen hely ahol kövek vannak. Sokfelé van még, főleg föld alatti pontokon. A bolygó felszínén nem sok van és ezek közül kerül kiosztásra jó néhány a fénymunkások, és a fényharcosok közt, akik egy bolygószintű fényhálózatot alkotnak.
 
Rob - Cobra mit ajánlanál az embereknek, hogyan használják a követ?...
 
COBRA- Azt javaslom, hogy legyünk fizikai kapcsolatban a kővel meditáció alatt.
Ez a kapcsolat egy energiaáramlást hoz létre, ami segít kapcsolatot teremteni a felsőbb énünkkel, és átalakítja a körülöttünk lévő plazmamezőt.
Voltaképpen megtartják a tisztaságukat, függetlenül más emberektől, emiatt nem kell aggódni.”

Ez a impaktit közvetlenül az Arizonai Senora sivatagból származik.
Az Arizonai Sivatagi Üveg eredete továbbra is vitatott.

Ezek a tektitek feketének tűnnek, de ha megvilágítjuk, üveg-szerű,  szép zöldes -levendula vagy borostyán szín jelenik meg. Átvilágítva lehet tiszta áttetsző, vagy akár teljesen átlátszatlan, csikokkal, szegélyekkel, vagy foltokkal tarkított, felületén pikkely szerű "hiányzó" részek lehetnek.
A felületi megjelenése és a mintázat megkülönbözteti a többi ismert tektittől.


A cintamani köveket természetes formájukban használom fel, csiszolatlanul foglalom be ezüst foglalatba.
Cintamani ékszerek: ITT

Csatlakozza Cintamani kövek Facebook csoporthoz, és a cintamani ékszereket oda töltöm fel
Ha nincs kész cintamani ékszer, kérlek jelezd: mykriszta[kukac]gmail.com


Forrás és bővebb információ: COBRA PORTÁL