K2

K2


Hozzárendelhető
csakra: Harmadikszem
nyugati csillagjegy: Nyilas
elem: Levegő
Előfordulás: ritka
Lelőhely: Pakisztán
Szín: szürkés fehér, azúr kék

Az "indigók köve"

 
A K2 kő új felfedezés, nagyon egyedi gyógyító tulajdonságokkal.
Ez egy rendkívül ritka kő, amely a nevét a pakisztáni K2 hegyről (Afganisztán közelében) kapta, mely a világ második legmagasabb hegye.
A K2 gránitból áll, és a gyönyörű kék foltok, az azurit lerakódásoknak köszönhető.
Ez ötvözi a gránit erejét és kezdeti tulajdonságait az azurit égi tulajdonságaival, így tökéletes  kővé teszi az ég és a föld egyensúlyát.

Ezeknek az ásványi anyagoknak az egyesülése a "puha" és a "kemény" egyensúlyt teremt, lehetővé téve számunkra, hogy meggyógyítsuk a testünk, az elménk és a szellemek kemény és lágy darabjait.
A gránit ősi lénye eljut a kék csillagok portáljaihoz, hogy a legkorábbi ősi emlékeinkkel egyesüljön.

A gránit erőteljes földkapcsolata, az azurit energia áramlásával kombinálva a K2-t a csatornák és a médiumok számára jól használhatóvá teszi, mivel ez segít nekik abban, hogy jobban értelmezzék az általuk kapott üzeneteket és információkat.
A K2 szelíd bölcsességgel egyensúlyozza az erőt, javítja a lelki utazást, és segít nekünk abban, hogy visszavigyük a vezetést a legmagasabb forrásból, ez megköveteli az energiádtól, hogy feltárja hatalmát és vigye el, ahol valóban el akar jutni.

Úgy gondolják, hogy a K2 segít a fejfájás és a migrén kezelésében, ha ezeket pszichés blokkok okozzák.
Az indigó gyerekekkel dolgozó "Indigo kő" számára ez az Indigók egyik kiváló köve, amely segít megegyezni a magas telepatikus értelemben, erősíti a fotográfiai emlékezetet és ösztönzi a szükséges energiafelhasználást.

Azurit képes segíteni a kommunikációt minden formában és hatékonyan használhatják, akiknek gondja van a beszéddel. Ez a kő jól működik a torokcsakra, harmadikszem csakra és intenzív Indigo Aura. Azúrit használhatjuk a gondolati minta növelésére, a memória növelésére, a fotográfiai memória ösztönzésére és a telepatikus értelem fokozására.
A gránit a fizikai egészséggel kapcsolatos erővel jár, és azt is mondják, hogy segíti a gyarapodást  az életében, legyen az pénzügyi, szerelmi vagy általános sikere.
Védelmet nyújtó kövek is használják, ami ideális ajándék a gyermekek számára vagy azok számára, akiknek magas kockázatú munkájuk van, például katonai személyzet.
Amikor az óceán fenekéről kivonják a gránitot, azt tartják róla, hogy a kő nyugalomban tartja az érzéseket, mert az mindkét óceáni elemet és a föld földelését tartalmazza.