12 DNS Mesterkristály

... 12 kristály van, ami a DNS 12 szálával foglalkozik, és mindegyik kristály más frekvenciával és más számmal rezeg együtt. Mindezek egy szent hangot bocsátanak ki, ami hatással van a frekvenciádra, amin a DNS-ed vibrál.

A 12 réteget négy darab hármas csoportba oszthatjuk, ami más feladatot lát el.

Az első DNS csoportba az Egyes, Kettes és a Hármas réteg tartozik, -ami a földelő réteg.
Ezek a 3Dimenzióhoz legközelebb eső és számunkra legkönnyebben értelmezhető energiák.
Ahogy haladunk a rétegek egyre multidimenzionálisabbá és egyre nehezebben érthetővé válnak.
A "földelés" azt jelenti, hogy lefektetjük a "megértés házának" alapjait és ezektől az alapoktól indulva építjük rá a megértést. Tehát, a Földelő rétegek alkotják az alapot.
Ezt a numerológia is alátámasztja, , hiszen az 1,2 és 3 összeadva hatot eredményz, ami a Felettes Én réteg energiája...

Az első réteg (szál)  : A biológiai réteg

A DNS első szálát az ametiszt kristály tartja, és a 8-as számmal rezeg. Az ametiszt segít az első szálnak erős alapot létrehozni, amin keresztül belecsatlakozhattok isteni tervetekbe és manifesztálhatjátok azt.

 

A második szálat a kvarckristály tartja, és a 2-es számmal rezeg együtt. Ez az egyensúly megszerzésével és megtartásával kapcsolatos, ami ahhoz szükséges, hogy az univerzum könyveiben egyensúlyban legyen minden, aminek számotokra egyensúlyban kell lennie. Mindenre van egy könyv, még egy életkönyvetek is van a fizikai világotokban, ugye, ez pedig a személyazonosságitok. Néhányotoknak talán új személyazonosságira van szüksége, nemde? Ahogy identitásotok változik.

 

És itt van közületek sok emberre legnagyobb hatással aDNS harmadik fonala, amit a tigrisszem kristály tart és támogat, és ami az 1-es számmal rezonál. Az emberiség többségét a rájuk kényszerített társadalmi elvárások kondicionálják és színezik. Elfelejtettétek, hogy kik vagytok. Amint pedig harmadik fonalatok egyre aktívabbá és aktívabbá válik, szó szerint azt kezditek magatoktól kérdezni, hogy – ki vagyok én? Miért vagyok itt? Biztos nem ez az egyetlen ok amiért idejöttem?! És ebben igazatok is van, dolgozzatok a tigrisszemmel, világos?

 

 

A negyedik fonal közvetlenül a szívcsakrával rezonál, ezt a rózsakvarc tartja és a közvetlen családotokkal való kapcsolatotokhoz kapcsolódik – szüleitekhez, testvéreitekhez, gyermekeitekhez és partneretekhez. Bármely, ezeken a bensőséges területeken jelentkező témára, a DNS negyedik szála van hatással. Ahogy ez a DNS szál egyre aktívabbá válik, sokan közületek úgy találhatják, hogy kihívásokkal találják szembe magukat közvetlen családjukon belül. Szülők, testvérek, gyerekek, partner. A DNS mind a 12 száláról általunk átadott információ máris bizonyos mértékig hatással van az életetekre, így jegyezzétek meg, amit mondunk, és máris több elképzelésetek lesz arról, hogy melyik szál aktiválódott a testetekben, és melyik van a legnagyobb hatással jelenleg az életetekre. Ez a szál a 4-es számmal vibrál együtt.

 

Az ötödik fonalat a szodalit kristály tartja és a 3-as számmal rezeg, és erőteljes hatással van a torokcsakrátokra. A kommunikációval kapcsolatos. Azok, akik tanítók, akik a kommunikáción keresztül idéznek elő változásokat, valóban úgy aktiválják DNS-ük ötödik szálát, mintha nem létezne holnap. Nagyon erős szállá válik, mivel ahogy magatok mögött hagyjátok a korlátozottság, szegénység tudatosság, feltételes szeretet, buja tudatosság régi korszakát, a torokcsakra egyre aktívabbá válik. Az embereknek ugyanis meg kell tanulniuk, hogy azt mondják, amit gondolnak, és amit mondanak, azt tényleg úgy is gondolják. Hogy példát mutassanak gondolatokkal, tettekkel és szavakkal. Erről szól a DNS ötödik szála.

A hatodik szálat a citrin tartja és a 6-os számmal rezeg. Ez is a napfonat-csakrátokhoz kapcsolódik, amiről nemrégiben adtunk át nektek információt, és a felsőbb énetek energiájához és lelketek energiájához. Ez a szál felelős azért, hogy megmutassa nektek, hogy hol kapcsolódtatok le lélekszinten. Tisztán és világosan megmutatja nektek, hogy hol adtátok át hatalmatokat alsóbb egótoknak. Kihangsúlyozza majd ezt, és ahogy aktiváljátok ezt a szálat, ez majd önmagatok összes aspektusának újraegyesítéséről szól majd, így egyensúlyban élhetitek az életeteket, egységben, férifas és nőies energiákban.

 

 

A DNS hetedik szálát a labradorit kristály tartja és a 9-es számmal rezeg együtt. A DNS-nek ez a szála a telepatikus kommunikációs képességeitekre van hatással, mondhatjátok, hogy ez a varázspálca, amit mindig is kerestetek, és végig bennetek volt. Azáltal, hogy tudatosan összpontosítotok arra, hogy összehangolódjatok ezzel a szállal, elkezditek elsajátítani a csodák és a mágia életetekbe való manifesztálásának technikáit. A DNS hetedik szála az imaginációs képességeket is tágítja, így képesek lesztek a tudatosság magasabb szintjeire rácsatlakozni. Az új gyermekek közül sokan pedig mesterei a hetedik szál hasznosításának.

 

 

A DNS nyolcadik szála a pirit kristállyal és a 8-as számmal vibrál együtt. Ez pedig a napfonat csakrátokhoz kapcsolódik. A DNS nyolcadik szálának lényege érzelmi alapotok átvizsgálása. Arra kényszerít benneteket, hogy vizsgáljátok meg, mennyire becsülitek és tisztelitek önmagatokat. Arra kér, hogy vizsgáld felül az általad felállított határokat és azok közületek, akik a határok felüvizsgálatával kapcsolatban kemény nehézségekkel néznek szembe, a DNS nyolcadik szálával dolgoznak.

A kilencedik szál a szugilit kristállyal és a 4-es számmal rezeg együtt. A kilencedik szál azt kéri tőletek, hogy döntsetek a szeretet és félelem, a tudás és tudatlanság, a bölcsesség és a tagadás között. A kilencedik fonál az igen vagy nem kihívásával szembesít. Megmutatja nektek, hogy nincs többé szürke terület, vagy vagytok, vagy nem vagytok. Vagy követitek a gyógyulás ösvényét, vagy nem. Így mondhatnátok, a DNS kilencedik szálának nincs különösebb humorérzéke. Érthető?

A DNS tizedik szála a rodokrozit ásvány kristályával és az 1-es számmal vibrál együtt. A tizedik szál lényege, hogy foglalkozzatok az apátoktól átvett összes hitrendszeretekkel. Még ha biológiai apátok nem is volt az életetek része, ezek a hiedelem rendszerek akkor is hatással vannak rátok, mert az információ genetikailag belétek kódolódott. Érthető ez mindannyiótok számára? Szükséges tehát átvizsgálni gyermekkorotokat és megpróbálnotok emlékezni midenre vagy felidézni bármit, ami az apátokkal, mostoha apátokkal, vagy bármely életetekben szereplő apafigurával való kapcsolatokat jellemezte. Ez majd megmutatja nektek, hogy életeteknek pontosan melyik területén szabotáljátok önmagatokat.

 

A tizenegyedik csakra kristálya a csaroit (charoite) és ez a csakra ösztönöz benneteket kitartásra, így önmagatok mesterévé válhattok. Kitüntetéssel diplomázhattok az élet egyetemén. Mikor a tizenegyedik szállal dolgoztok, akkor aktívan keresitek isteni célotokat. Hajthatalanul próbáltok rájönni, hogy miért vagytok itt, ez pedig automatikusan beindít egy tapasztalati láncreakciót, ami megmutatja nektek, hogy mi az, ami többé nem segít benneteket és mi az, ami igen. Bizonyos módon pedig ugyanazt a kihívást kínálja, mint a kilencedik szál – akarod, vagy nem – megváltozol, vagy maradsz a komfortzónádban? Hogy önmagatok mesterévé válhassatok elég bátornak kell lennetek, hogy beismerjétek és felismerjétek, ami többé nem a részetek, ami többé nem szolgál benneteket, és amitől féltek.

 

A DNS tizenkettedik szálát a tiszta fehér szelenit vagy kvarckristályok tartják, és szintén a négyes számra rezeg. Idejöttök, hogy befejezzétek ciklusaitokat; bármikor szembesülsz egy életedet megváltoztató tapasztalattal, az úgynevezett keresztutakkal, tudd, hogy a DNS tizenkettedik szálával kapcsolatos témákkal dolgozol. Itt lép be a lélek, ez az, ahol a szellem átveszi a kezdeményezést, és hívhatjátok végzetnek vagy sorsnak, elvisz benneteket oda, ahol lennetek kell. Olyan mintha minden kikerülne az irányításotok alól és az egyetlen választásotok a megadás lenne, tovább folytathatjátok, küzdhettek ha akartok, de bele fogtok fáradni. Szóval inkább adjátok meg magatokat.

 

Használjátok a kristályokat, a tizenkét mesterkristályt, hogy dolgozzatok ezeken a területeken. Ha már van valamilyen kristályotok, tisztítsátok meg őket, helyezzétek el őket a környezetetekben, ismerjétek fel jelenleg milyen területen dolgoznak, és kérjétek, hogy energiátok hagy kapcsolódjon bele bölcsességükbe és az általuk kibocsátott rezgésekbe, hogy …

 

(Részlet: Michelle Eloff közvetítésében © - 2003. június 12.)

Teljes anyagról bővebben: Angyalforrás.hu

Köszönet a fordításért!