Szuper hetes, Szent hetes, Melódiakő

Szuper hetes , szent hetes,

Szentlélek köve, vagy Melódiakő néven is ismert 

 

Szuper hetes  egy igazán különleges kő, amelynek már a legkisebb darabkája is hordozza az egész kő rezgését,  energiáját, akár jelen van benne valamennyi ásvány, akár nincs. Emlékeztet arra, hogy a Föld és a csillagok gyermekei vagyunk .

Az  ametiszt, tiszta kvarc (hegyikristály), füstkvarc, kakoxen, rutilkvarc, goethit és lepidokrokit kombinációja adja erejét,  illetve foltokban tartalmazhat citrint vagy kloritot.

 

Ezt a kristályt Brazíliában, Espirito Santo (azaz Szentlélek) városkában bányászták. Részben nevét is innen kapta (Szentlélek kő, vagy Szent hetes), illetve hihetetlen spirituális erejéből.

Ez a kő egy csodálatos társ  azok számára, akik lemondanának a régi gondolkodásmódokról és cselekvésekről, amely nem teszi lehetővé  "a béke és a harmónia" létét életükben.

Ez a magas rezgésű kő valóságos spirituális erőmű, amely páratlan tisztánlátást hordoz. Azt tartják róla, hogy megváltoztatja a bolygó és minden rajta élő rezgésszintjét.

Támogatja és erősíti a közelében lévő kristályok rezgését. Aktiválja a csakrákat és a finom-testeket, összehangolja a legmagasabb spirituális rezgésekkel, emellett működésbe hozza a spirituális képességeket, erősíti minden metafizikai munka hatását. Gyógyítja a fizikai, szellemi és a spirituális rendellenességeket és újra megindítja a lélek kommunikációját az isteni valóval, így emlékeztet arra, hogy mi magunk is részei vagyunk az egésznek, ami sokkal több mint pusztán az emberi lények testvérisége.

Érzelmileg megnyugtató és gondoskodó kristály. Rendkívül hatékony a bolygó kristályrácsának gyógyításában, elősegíti az öngyógyítást. A kristályok csúcsai kivonják a pangó energiát a testből

 A szuper hetes hatása: A szuper hetes igen erőteljes ásvány, mint egy elektromos töltés, úgy képes végighaladni az ember auráján és nyugodtságot, a sok energia miatt néha feszültséget, és önbizalmat is ad.

A Földanya központi gyógyító aspektusa van benne, a legerősebb kövek egyike. Különleges rezgésű erőt sugároz annak, aki kész rá.

Hatására spontán előjöhetnek pszichikus képességek, stimulálja vagy spontán bekapcsolja a látens látó képességeket. 

Alacsonyabb szinten a jókedvet és az önszeretetet, a világ rendjébe vetett bizalmat növeli, rák esetén jó segítő. 

A szuper hetes összefogja az emberiséget, segíti a spirituális felemelkedést tudati és energia szinten, bolygószintű gyógyító kő. 

A hét kő egyike sem társítható csakrákhoz és maga szuper hetes sem csakra szinten hat. 

Elsősorban aura külső rétege, majd belső, és tobozmirigy szinten hat.

A szuper hetes nem mindenkinek való. Ha túlságosan földhöz ragadt, vagy fáradt  nem biztos, hogy erre a kőre van szüksége. Elsősorban a nyugodt, meditáló emberek köve.

A kristályt mindenkinek megérzése alapján kell viselni. Nem mindig, minden lelkiállapotban nyújt megfelelő segítséget.

Ha szükséges, tegyük le, -had pihenjen, ha hív, vegyük magunkhoz, meditáljunk vele, ... halhassunk megérzéseinkre, hogy még többet segíteni tudjon el a kristály....

Megjegyzésem, a Szuper hetes kövekről: (2019 December)

Ez elmúlt években a Szuper hetes ásványról még alig lehetett hallani, és beszerezni is nagyon nehéz volt, -ha volt, az is meglehetősen magas árban volt elérhető, mivel akkoriban még csak egy bányában termelték ki, és azt dolgozták fel.  Ez évben többfelé elérhető a Szuper hetes, vagy Szent hetes, vagy Melódiakő-ként ismert ametiszt változat, ... nagyon  kedvező árban. Az eredetit Brazíliában, Espirito Santo (azaz Szentlélek) városkában bányászták, ezért is nevezik még Szent hetesnek, vagy Szentlélek kőnek is. Azóta, -de biztosan ezt már régebben is bányászták, mivel az ametiszt telepek egy részében jelenik meg, -de mivel nem mutatott tiszta lila rajzolatot, "szennyeződések látszódtak benne", nem volt elterjedt az ásványterápiával foglalatoskodók körében sem. Keresettségét ez emelte, és ezért dolgozzák fel ezeket a "hibásnak", "szennyezettnek" vélt összenőtt kristályokat is, így az ára már jóval kedvezőbb lett. A terméklapomon megjelenítem az ásvány származását, így nem csak a kristályok összetétele, de a hely energiája is emeli az adott kristályok energiáját, rezgésszintjét, azt gondolom, ez fontos tényező lehet a választásban és a magas árkülönbségeket ez adja.