Karkötő, a nyirok és a szem betegségeire

Nincs raktáron
Karkötő, a nyirok és a szem betegségeire
5 680 Ft
A vásárlás után járó pontok: 57 Ft

A nyirok és a szem támogatására készítettem ezt a karkötőt.

A karkötőben megtalálható a szem achát; Az achátok, nagyon széleskörű gyógyító kristályok, minden szervre jótékonyan hatnak.  Erőteljesen tisztít fizikai és érzelmi szinten, jótékonyan haz az érzelmi rendellenességekre, melyek gátolják a szeretet elfogadását. Gyógyítja a szemet, a gyomrot, a méhet, tisztítja a nyirokrendszet és a hasnyálmirigyet, erősíti a hajszálereket, orvosolja a bőrbetegségeket.
A szem achát a szem mindenfajta betegségére jótékony hatással van.

Lápisz lazuli a stresszoldó hatásával mély békességet nyugalmat biztosít. Védelmet yújtó kö, az örző lényekkel áll kapcsolatban. Enyhíti a fájdalmakat, legyőzi a depressziót, jótékonyan hat a légző-, idegrendszer, valamint a torokra, gégére , pajzsmirigyre, a tisztítást végző szervekre, a csontvelőre, csecsemő  mirigyre, és az immunrendszerre, halláskárosodásra. 

Hegyikristály: A hegyikristály minden gyógykövek " leggyógyitóbbika".
Fokozza az összes többi kő hatását,erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb gyógykövek egyikének számít. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz. Hatással van a szemre, bőrre,izületekre.Alkalmas a negatív energiák levezetésére, aura tisztítására erősítésére és védelmére, a kifejezőerő növelésére. A hegyikristály gyógyhatásai szinte végtelenek, hiszen minden területen hat, a felsorolás ezért nem teljes értékű.

Smaragd:A smaragd a leg ismertebb kövek egyike, s igen széles hatásspektrummal rendelkezik. Különösen nagy befolyással van a szemre: kötőhártya-gyulladás, véraláfutások, fáradság, szürke és zöld hályog, távollátás, a jól látás megőrzése, a szemgyulladások és a szem fertőzései egyaránt hatáskörébe tartozik.
-A smaragd hatással van minden gyulladásra, gyulladásos vagy fekélyes folyamatra, pl. : vastagbélgyulladás, a száj nyálkahártyájának gyulladására, a nyombél gyulladására, az epehólyag gyulladására, a gyomorhurutra, gyomorfekélyre, az emészőrendszer fekélyeire, az aranyérre, a köszvényre, de a mellüreg.gyulladásokra vagy a gerincoszlop gyulladásaira is. Sőt, a gerincoszlop egészére is kifejti hatását. TOVÁBBI HATÁSAI

A Mohaachát:növeli az önbizalmat és erősíti a pozitív jellemvonásokat. Felszabadítja a félelmeket és a mélyen ható stresszt. Fejleszti a kitartást és hogy soha ne adjunk fel semmit, segít, hogy jól kijöjjünk másokkal. A mohaachát meggyorsítja a felépülést a hosszú idelye tartó betegségektől. Gyulladás csökkentő, tisztítja a keringési- és kiválasztó rendszert, serkenti a nyirokáramlást, csökkenti a nyirokcsomó duzzanatokat, erősíti az immunrendszert. 

A topáz: oda irányítja az energiát, ahol a leg nagyobb szükség van rá. Csillapít, gyógyít, serkent, feltölt és motivál, összehangolja a test meridiánjait. A topáz vibráló energiája örömöt, nagylelküséget, bőséget és jó egészséget biztosít. Szent Hildegard a topáz-elixirt a látás élesség fokozására használta.

Heliotrop:

Borostyán:

Korall:

Adatok paraméterek
Cikkszám
kk-nyirok-szem
Tömeg
17 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!