Nagy méretű Shungit / Sungit piramis 12cm

Nincs raktáron
Előrendelhető
Nagy méretű Shungit / Sungit  piramis 12cm
Nagy méretű Shungit / Sungit  piramis 12cm
Nagy méretű Shungit / Sungit  piramis 12cm
Nagy méretű Shungit / Sungit  piramis 12cm
Nagy méretű Shungit / Sungit  piramis 12cm
Nagy méretű Shungit / Sungit  piramis 12cm
32 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 330 Ft

120*120*90mm-es természetes sungit piramis

Egy 12cm-es sungit ( shungit ) 12 méter sugarú körben (kb. 140-150 m2 )  képes a helyiség tisztítására,
vagy 10 liter ivóvíz energetizálására alkalmas.


Ivóvíz energetizálásra 48 órára tegyük a megtisztított sungit piramist a tiszta ivóvízbe, majd, napi minimum 3-5dl-t fogyasszunk a sungittal energetizált  ivóvízből. Az elfogyasztott vizet rögtön pótoljuk.
A sungit a vízben lévő lebegő és mérgező anyagokat nem szűri ki!

 

A sungit a vízből és környezetéből a negatív energiákat könnyedén felveszi, ezért célszerű minimum havonta 1x tisztítani.
Ekkor folyassunk rá hideg vizet 2-5 percre, majd 1 napra tegyük friss levegőre, napsütésre, hogy feltöltődjön a napból és levegőből jövő friss prána energiával.
Ha hold töltekor tesszük ki, akkor 24 órára tegyük ezt, ekkor a hold és a nap kiegyensúlyozó ereje is feltölti. Ha van tiszta, vegyszer mentes kertünk, a földre is tehetjük (egy tiszta kendőre),  -ekkor föld pránával is töltődik.
(ezt követően szükséges a környezetből jövő külső szennyeződésektől megtisztítani, ezt a tisztításkor tudatosítsuk, hogy a felvett gyógyító energiát ne mossa ki a víz).

A helyiség tisztításánál tehetjük a sungitot közvetlen az elektromágneses szennyeződés közvetlen közelébe (Tv, számítógép, Wifi, Cordless telefon, villany-óra szekrén, ...)  a dolgozó asztalunkra, vagy hálószobába, ágy mellé. Fontos, hogy a piramis éle É-D irányba nézzen és a piramis csúcsa (sarka) ne mutasson ránk!

Gyakran tisztítsuk, föleg, ha erősebb elektromágnesen szennyeződés éri, vagy az elektromos berendezés közelében van!

 

(Mivel a csomagolás magassága meghaladja a posta ajánlott maximum 24mm-es mérethatárt, így csak futárral tudom küldeni.)

 

 Bővebb információ: "ADATOK PARAMÉTEREK" fül alatt.

Részletek

A sungit vélt hatása

 

A Shungit egy egyedülálló széntartalmú, szerves eredetű ásványi anyag, mely nyers formában csak a Kareliai Köztársaságban, az Orosz Föderációban található, ahol ennek  a csodálatos ásvány egyetlen bányája található.

A kő nevét egy Shunga nevű kis falu nevéből kapta, ahol először fedezték fel. A Shungit kövek háromféleképpen oszthatók fel a szén tartalmánál.
A III. És II. Típusú shungit rendszerint normális shungit kőnek nevezik,
és a szén 30-50% -át, a szén 50-90% -át tartalmazzák.

A 90% -ot meghaladó széntartalmú Shungit ezüstös felületű, és elit shungit néven nevezik.
Manapság a shungit mágikus kőnek, életkőnek vagy gyógyító ásványnak nevezik, többszörös gyógyító és védő tulajdonságai miatt, amelyet több generáción keresztül visszamenőleg tapasztalták hatását.

Egyes szakértők azt állítják, hogy az ásvány körülbelül 2 milliárd éves, és jóval azelőtt létezett, ahogy az élet a Földön létezett volna.
A modern világban a sungitot széles körben használják különböző területeken, többek között a kohászati ​​és a vegyiparban, a mezőgazdaságban, az orvostudományban és a spiritualitásban...

A shungit legjobban használható tulajdonsága, amelyet világszerte ismert a víztisztítás, a fizikai és lelki gyógyítás, valamint az elektromágneses frekvenciájú (EMF) sugárzás elleni védelem, amely manapság sokkal jobban érinti az emberiséget, -mint valaha...


Ezenkívül a shungit egyedülálló struktúrával rendelkezik, amely fullerénekből áll, ami a kristály kristályos módosítása. A fulleréneket az egyik legerősebb antioxidánsnak tekintik, amely védi az emberi test sejtjeit a szabad gyökök káros hatásaitól, és a shungit szénben található pherical fullerén molekulák rendkívül hasznosak kozmetikai és szépségkultúrában.
Ezért a shungit képes csökkenteni az EMF sugárzás hatásait , semlegesíti a geopatikus stresszt és feszültséget, aktiválja az emberi test gyógyulási tulajdonságait, és fizikai és lelki gyógyulást biztosít az általa használó személy számára.

Mindezek a tulajdonságok hozzájárulnak ahhoz a tényhez, hogy ez a mágikus kő annyira népszerű a világ minden táján.

A shungit, a periódusos rendszer valamennyi ásványi anyagát tartalmazza. Ritka szén alapú ásványként fullerénekből, -fullerén gömbökből, vagy fullerén csövekből áll.  Minden egyes apró fullerén gömb 20-500 szénatomot tartalmaz. A fullerének teszik lehetővé a nanotechnológiát.  Kiváló geometrikus és elektromágneses vezetők és még az elektromágneses frekvenciájú kibocsájtásokat is kivédik.

Angol tudósok egy csoportja 1996-ban Nobel-díjat kapott a felfedezésért, és az ásvány teljes potenciáját azóta is tudósok vizsgálják világszerte.

Viseljünk Shungitot, vagy tegyük az elektromágneses-frekvenciájú sugárzás (EMF) közelébe (számítógép, mobil telefon), -hogy megóvhassa az érzékeny emberi energia rendszert a káros sugárzástól. A kő megtisztítja a frekvenciákat.

A shungitot javasolt naponta csapvíz alatt lemosni, hogy megtisztítsuk a felvett negatív energiától, és napra téve töltsük fel.

Adatok paraméterek
Ásvány, drágakő neve
Shungit Sungit
Ásvány lelőhelye
Oroszország, Karélia
Csiszolási forma
piramis
Ásvány, drágakő mérete

szélességxmagasságx(vastagság)

120*120*100mm / némi eltérés lehet
Szín
fekete
A termékfotó
illusztráció a raktáron lévő termék valamelyikéről készült
Hozzárendelhető Elem
föld, víz, levegő
Cikkszám
piramis-sungit-12cm
Tömeg
1,151 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!