Shungit / Sungit medál -háromszög -női

Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Shungit / Sungit  medál -háromszög -női
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft

Háromszög alakúra csiszolt shungit medál, pamut zsinóros nyakláncon.

Az egyenlő oldalú háromszög szimbóluma, a hármas egységet, a test-, szellem-, lélek egyenjogúságát jelképezi, az alapvető ellentétes erők egyensúlyát, mint az Apa, Anya, Gyermek,  keresztény kultúrában az Atya , Fiú, Szentlélek, de a múlt, jelen, jövő, / test, lélek, szellem / mennyország, föld, alvilág/  hármasságát, összetartását szimbolizálja.

Ha a háromszög talpára állított, csúcsával felfelé, az ég felé néz, akkor az égbeszökő férfias energiákat, a tüzet szimbolizálja, az isteni igazság és egység jelképe. A tűz elemmel elégethetsz mindent, ami már nem szolgál, idejétmúlt, régi, az új dolgok felfedezésére, az új célok megvalósítását, új élet kezdetét segíti elő. Felgyújtja a belső fény, az anyagi világból kiváló szellemi minőség a spirituális világ felé, a felfelé törekvő lélek szimbóluma.

A csúcsával lefele néző háromszög a víz elemet képviseli, nőies enernia, erősen kapcsolódik az istennőkhöz. A nyugati égtájat képviseli, a gyógyítás, a megtisztulás szimbóluma is. Lélekben kapcsolódj a víz áramlásához, a víz  hullámaival engedd el a negatív érzéseid és töltsd fel magad örömmel, boldogsággal.

Figyelem, a sungit magas szén tartalmánál fogva a ruhát befeketíti!


A Shungit egy egyedülálló széntartalmú, szerves eredetű ásványi anyag, mely nyers formában csak a Kareliai Köztársaságban, az Orosz Föderációban található, ahol ennek  a csodálatos ásvány egyetlen bányája található.

A kő nevét egy Shunga nevű kis falu nevéből kapta, ahol először fedezték fel. A Shungit kövek háromféleképpen oszthatók fel a szén tartalmánál.
A III. És II. Típusú shungit rendszerint normális shungit kőnek nevezik,
és a szén 30-50% -át, a szén 50-90% -át tartalmazzák.

A 90% -ot meghaladó széntartalmú Shungit ezüstös felületű, és elit shungit néven nevezik.
Manapság a shungit mágikus kőnek, életkőnek vagy gyógyító ásványnak nevezik, többszörös gyógyító és védő tulajdonságai miatt, amelyet több generáción keresztül visszamenőleg tapasztalták hatását.

Egyes szakértők azt állítják, hogy az ásvány körülbelül 2 milliárd éves, és jóval azelőtt létezett, ahogy az élet a Földön létezett volna.
A modern világban a sungitot széles körben használják különböző területeken, többek között a kohászati ​​és a vegyiparban, a mezőgazdaságban, az orvostudományban és a spiritualitásban...

A shungit legjobban használható tulajdonsága, amelyet világszerte ismert a víztisztítás, a fizikai és lelki gyógyítás, valamint az elektromágneses frekvenciájú (EMF) sugárzás elleni védelem, amely manapság sokkal jobban érinti az emberiséget, -mint valaha...


Ezenkívül a shungit egyedülálló struktúrával rendelkezik, amely fullerénekből áll, ami a kristály kristályos módosítása. A fulleréneket az egyik legerősebb antioxidánsnak tekintik, amely védi az emberi test sejtjeit a szabad gyökök káros hatásaitól, és a shungit szénben található pherical fullerén molekulák rendkívül hasznosak kozmetikai és szépségkultúrában.
Ezért a shungit képes csökkenteni az EMF sugárzás hatásait , semlegesíti a geopatikus stresszt és feszültséget, aktiválja az emberi test gyógyulási tulajdonságait, és fizikai és lelki gyógyulást biztosít az általa használó személy számára.

Mindezek a tulajdonságok hozzájárulnak ahhoz a tényhez, hogy ez a mágikus kő annyira népszerű a világ minden táján.

A shungit, a periódusos rendszer valamennyi ásványi anyagát tartalmazza. Ritka szén alapú ásványként fullerénekből, -fullerén gömbökből, vagy fullerén csövekből áll.  Minden egyes apró fullerén gömb 20-500 szénatomot tartalmaz. A fullerének teszik lehetővé a nanotechnológiát.  Kiváló geometrikus és elektromágneses vezetők és még az elektromágneses frekvenciájú kibocsájtásokat is kivédik.

Angol tudósok egy csoportja 1996-ban Nobel-díjat kapott a felfedezésért, és az ásvány teljes potenciáját azóta is tudósok vizsgálják világszerte.

Viseljünk Shungitot, vagy tegyük az elektromágneses-frekvenciájú sugárzás (EMF) közelébe (számítógép, mobil telefon), -hogy megóvhassa az érzékeny emberi energia rendszert a káros sugárzástól. A kő megtisztítja a frekvenciákat.

A shungitot javasolt naponta csapvíz alatt lemosni, hogy megtisztítsuk a felvett negatív energiától, és napra téve töltsük fel.

 Bővebb információ: "ADATOK PARAMÉTEREK" fül alatt.

Részletek
Adatok paraméterek
Ásvány, drágakő neve
Shungit Sungit
Ásvány lelőhelye
Oroszország, Karélia
Csiszolási forma
háromszög
Ásvány, drágakő mérete

szélességxmagasságx(vastagság)

35-40mm
Szín
fekete
A termékfotó
illusztráció a raktáron lévő termék valamelyikéről készült
Hozzárendelhető Csakra
szívcsakra, homlokcsakra
Hozzárendelhető Nyugati csillagjegy
Mindegyik, de főleg a Skorpió
Hozzárendelhető Kínai csillagjegy
Mindegyik
Hozzárendelhető Elem
föld, víz, levegő
Cikkszám
m-sungit-haromszog-no
Tömeg
10 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!