Blog

A shungit és hatásai

2021.12.14 12:42

shungit ébenfekete védelmezőként őrködik felettünk. Ismerje meg és használja az ásványok különlegességét dekoratív ékszer formában!

shungit vagy másik változatban sungit több millió éves kőzet, ami eredetileg az oroszországi Sungit településről származik. Ez a ritka szén alapú ásvány csakis az észak-oroszországi Karéliában bányászható, az Onyega tó körül. A shungit egyedisége abban áll, hogy az összetétele ritkaságnak számít. Szén alapú ásvány, amit üreges fullénerek alkotnak. A periódusos rendszer valamennyi ásványi anyaga egyesül ebben a természetes kőben.

shungit megformálva egyedi ékszer vagy dekor tárgy, illetve erős védő kő is. A csodás fekete színe, fényes felülete egyszerre titokzatos és tiszteletet parancsoló. A shungit hatása nem merül ki egy valamiben, ugyanis szinte végtelen lista írható arról, hogy mire képes ez az ősi ásvány.

shungit medált a nyakunkban hordva például megóvhatjuk magunkat az elektromágneses frekvenciáktól, az egészségünket védhetjük és erősíthetjük vele. Az elektromágneses szmog fokozottan van jelen a modern világban, ennek a káros hatásai pedig az egészségre is kihatnak. A shungit képes arra, hogy környezetben lévő negatív energiákat semlegesítse, a szervezetben fellépő gyulladásokkal, fájdalommal, káros hatásokkal szemben is véd. Védi az életet, ősi energiája erősebbé, egészségesebbé, magabiztosabbá tesz, harmonizálja a csakrákat.

Jól ismert tárgy a shungit piramis, amit speciális feladatra használnak. A shungit piramis a víztisztítás hatékony eszköze, az Onyega tó vizét is tisztának tartják. Az ásvánnyal mindenféle vizet meg lehet tisztítani a káros szennyeződésektől és negatív energiáktól is. A víz pH értékét 7-7,5 értékre változtatja. A szénalapú ásvány képes arra, hogy megváltoztassa a víz szerkezetét, tisztítja és energetizálja is.

shungit minden ásvánnyal jól kombinálható, viselhető kiegészítőként vagy lehet belőle lakberendezési tárgy is. Ott tartsuk, ahol mindig a közelünkben van és ki tudja fejteni a jótékony hatását.