Blog

Az ásvány falióra dekoratív ajándék

2024.03.28 11:29
Az ásvány falióra dekoratív ajándék

Az ásvány falióra egy igazán dekoratív időmérő, ami egyben látványos kiegészítője is lehet a nappalinak vagy az étkezőnek.

Az epoxi az alapja az ásvány faliórának

Az epoxi gyanta egy speciális típusú gyantakeverék, aminek erős ragasztó tulajdonsága van. Alapvetően két komponensből állítják elő, az epoxi gyanta és a keményítő keverékéből.

Az epoxi gyanták sokféle feladatra használhatók, ilyen például az öntés, a formázás vagy a bevonatolás, de leginkább a ragasztáshoz alkalmazzák. Az iparban előszeretettel ragasztanak epoxi gyantával, de a hobbi projektekben is népszerű kötőanyag. Jellemzője, hogy rendkívül erős és tartós ragasztást tud biztosítani, habár viszonylag hosszú száradási idővel kell számolni.

A két komponenst egyenlő arányban keverik össze, ami felkenve az adott felületre, körülbelül 8-10 óra után teljesen megköt és kemény és tartós felületet eredményez. Az epoxi a kreatív hobbi tevékenységekhez ajánlott anyag, mert nagyszerűen ellenáll a ellenáll a víznek, a vegyszereknek és a mechanikai igénybevételeknek. Kiváló ragasztóanyag ékszerek, dekortágyak készítéséhez, mint amilyen az epoxi dekorköves falióra is.

Milyen ásványok alkotják az epoxi faliórát?

Az ásvány falióra dekoratív ajándék1. A hegyikristály egyike a nagy kedvenceknek, ha ásványokról van szó. A jeges szépség áttetsző, kristályos megjelenés sokakat elbűvöl. Nem csupán a külseje rendkívüli, hanem az ereje is magáért beszél, nem véletlen, hogy olyan gyakran használják.

Az átlátszó kristályt erős energetikai rezgések jellemzik, egyedülálló gyógyító hatásokkal rendelkezik. Képes csökkenteni a stresszt és megtartani a testi, lelki egyensúlyt. Ez a kedvelt kő pozitív energiával sugározza be a lakást.

2. Az obszidián lenyűgöző sötét színe feltűnő és nagyszerűen kontrasztba állítható a színesebb ásványokkal. Ez a kő földelő ásványként is ismert, ami azt jelenti, hogy képes arra, hogy elszívja a negatív energiákat a környezetéből. Elő tudja segíteni a mentális egészség megtartását, mert a szorongások, gátlások oldására jó hatással van.

A traumatikus élményeket elhalványítja, a fizikai fájdalmat csillapítja, a sebgyógyulást pedig fel tudja gyorsítani is. Szellemi vonatkozásban meg tudja könnyíteni a feloldódást, az információk befogadását.

3. Az aurakvarc különleges típus, mert tulajdonképpen hegyikristályról van szó, amit mesterségesen vontak be ragyogó színű fémekkel. Csodás látványt nyújtanak, ezért a lakásdekorációkon is ott a helyük. Az aurakvarcok színárnyalati már önmagukban pozitív hatással bírnak. Az egyes színek szerint eltérő a kövek hatása, tulajdonságai is.

A sárga szín serkenti a szexualitást, a rózsaszín feltölt szeretettel, a szivárványszínű segít a meditatív mélységekbe jutni, a zöld segít elkerülni a negatív hatással bíró személyeket, az arany támogat abban, hogy jobban ki tudja magát fejezni a tulajdonosa.

Különleges dekoráció ajándékba

Az ásvány falióra dekoratív ajándékA megtisztított és feltöltött kristályok ereje megsokszorozódik az epoxi gyantába ágyazva. A lakásdekoráció egyedi, látványos darab és különleges erővel bír. Egy ilyen kézműves termék csodálatos ajándék bármilyen alkalomra, a születésnaptól kezdve az évfordulón át az esküvőig. Egy stílusos időmérőnek minden otthonban akad hely valamelyik falon.

Az ásvány ékszereket és kiegészítőket forgalmazó webshopunkban az otthonába is talál olyan kiegészítőket, amiket ásványok díszítenek. A faliórákból több változat is elérhető, színek és a készítéshez felhasznált ásványok alapján. Nyugodtan érdeklődjön az aktuális készletről, illetve a megvalósítható faliórákról a honlapon feltüntetett elérhetőségek egyikén!