Blog

Ásvány medál, a személyre szóló karácsonyi ajándék

Szeretne személyre szóló karácsonyi ajándékkal kedveskedni? Találja meg nálunk, rendeljen ásvány medált a kínálatunkból, a minőség garantált!

Sokan már több hete a karácsonyi ajándékok beszerzésével foglalkoznak annak érdekében, hogy minél hamarabb letudják az ünnepi készülődés ezen részét. Sajnos egyes családtagokkal, barátokkal kapcsolatban fel van adva a lecke ezen a területen, ugyanis nem találják az ideális ajándékot számukra. Ragaszkodnak ahhoz, hogy személyre szóló meglepetéssel kedveskedjenek, a kérdés már csak az, hogy mit érdemes választani ennek megfelelően?

Csakra ékszerek, amelyek segíthetnek a kihívások leküzdésében

Szeretné könnyebben venni az akadályokat az életben? Viseljen csakra ékszert, amely segíthet abban, hogy a lelki egyensúlya helyreálljon!

Egyesekkel előfordulhat, hogy a mindennapok kihívásait nem igazán veszik jól, sőt, úgy érzik, hogy adott helyzetben kifejezetten rosszul teljesítenek. A folyamatos negatív energiák igen rossz hatással lehetnek az érintettekre, könnyen elveszíthetik az önbizalmukat. A nem megfelelő állapot nem csupán lelkileg viselheti meg az embereket, hanem fizikailag is. 

Ásvány ékszer webshop: a különleges szépségek házhoz érkeznek

Ásvány ékszert szeretne vásárolni? Válassza webáruházunkat, ahol rengeteg különleges szépséggel találkozhat, adja le rendelését még ma!

Az ásvány ékszerek igen népszerű kiegészítők, szinte bármilyen szettel kombinálhatók, rendkívül stílusosak, viselőik a legjobbat hozhatják ki a megjelenésükből. Sokan kedvelik az egyszerű megoldásokat, főleg a vásárlás terén. Szívesen vennének kényelmesen, gyorsan akár ásvány fülbevalókat, karkötőket is, így sehova sem kell menniük ahhoz, hogy divatos kiegészítőkhöz juthassanak hozzá. Amennyiben Ön is szeretne egyszerűen vásárolni, ismerkedjen meg ásvány ékszer webshopunkkal!

Ásvány fülbevaló az egyszerű, mutatós kiegészítő

Ásvány fülbevaló az egyszerű, igényes kiegészítő, amivel bármilyen szettet fel lehet dobni. Ismerkedjen meg a kínálattal, rendeljen az online üzletből!

Ahány ember, annyiféle igény merülhet fel az ékszerekkel, például a fülbevalókkal kapcsolatban. Vannak olyanok, akiknek nincsenek túl bonyolult elvárásaik a kiegészítők beszerzésekor: szeretnének egyszerű, mégis mutatós darabokhoz hozzájutni, amiket jól tudnak kombinálni a hétköznapi és akár alkalmi szettekkel is. Egyesek nem szívesen vesznek olyan dolgokat, amiknek nem igazán tudják a hasznukat venni, hiszen így feleslegesen költöttek. Amennyiben Ön is szeret tudatosan vásárolni, és hasonló igényei vannak az ékszerek terén, ajánljuk figyelmébe az ásvány fülbevaló választékunkat!

Ásványkarkötő: egyedi és stílusos kiegészítő minden napra

Az ásványkarkötők stílusos kiegészítők, amelyeket bárki és bármilyen alkalommal viselhet, de van még egy hatalmas előnyük: teljesen egyediek!

Az egyediség mindenki számára fontos, csupán mindannyian máshogy igyekszünk elérni. A legtöbben persze az öltözködésünket igyekszünk egyedivé alakítani, ám még így is elkerülhetetlen, hogy hasonló - vagy épp ugyanaz - legyen a megjelenésünk, mint valaki másé, még akkor is, ha nem futunk össze az "ellenlábasunkkal". A különféle kiegészítők terén is hasonló a helyzet, ám létezik egy ékszertípus, amelynek minden egyes darabja egyedi: az ásványékszereké, és ezek közé tartoznak az ásványkarkötők is.

Ásvány nyaklánc: több, mint stílusos kiegészítő!

Ásvány nyaklánc, ami több, mint egy stílusos kiegészítő. Fedezze fel a változatos ékszer kínálatot, ahol igazi szépségekkel találkozhat!

Vitathatatlan, hogy manapság nagyon sokféle ékszer közül választhatnak a vevők. Vannak olyanok, akiknek igazán nehéz meghozni a végső döntést a vásárláskor, ugyanis elvesznek a gazdag, széles kínálatban. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, és szívesen fogadna tanácsot, illetve rajong a különlegesebb darabokért, ajánljuk figyelmébe ásvány nyaklánc kínálatot!

Morganit nyaklánc: teremtsen harmóniát az ásvány erejével!

Morganit nyaklánc, fülbevaló, medál, amelyekkel harmóniát csempészhet a mindennapokba. Tapasztalja meg az ásvány erejét, rendeljen kínálatunkból!

A mai rohanó világban sokaknak nagyon nehéz megteremteni a harmóniát az életükben. Az állandó kapkodás, megfelelési kényszer rengeteg terhet raknak az emberek vállára, ezen kívül pedig nem ritka, hogy még a magánéletben is sorra jönnek a bajok. Gondok vannak a családdal, és még a párkapcsolattal kapcsolatos tervek sem úgy alakulnak, ahogyan azt az ember eltervezte. Mindenez negatív hatások óriási stresszt eredményeznek, ezt pedig mindenki a maga módján próbálja kezelni, feldolgozni. Vannak olyanok, akik végső elkeseredésükben spirituálisabb úton próbálkoznának, hiszen ezzel már semmit nem veszíthetnek. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és bármilyen megoldásra nyitott azért, hogy visszanyerje a harmóniát az életében, és leküzdje a stresszt, vásároljon választékunkból morganit fülbevalót, medált vagy nyakláncot!

Szelenit marokkő a nyugalom megteremtéséhez!

szelenit marokkő segíthet abban, hogy a mindennapok nyugodtabbak legyenek. Nézzen körbe a kínálatban, és adja át magát a spiritualitásnak!

A mai rohanó világban sokaknak jelenthet gondot megteremteni a nyugalmat az életükben. Ez a tényező elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember kiegyensúlyozott maradhasson, nyugalom nélkül az egyén előbb vagy utóbb teljesen felemészti magát. Ahány ember, annyiféle megoldás létezik a békés környezet megteremtéséhez. Akik érdeklődnek a spirituális világ iránt, számukra is van ideális opció a nyugalom kialakításához, mégpedig a szelenit marokkő.

Topáz gyűrűk, medálok és fülbevalók: különleges ékszerek nyárra

topáz gyűrűk, medálok és fülbevalók elegánsak és különlegesek, de emellett pozitív hatást is gyakorolnak az egészségünkre.

A topáz egy tiszta állapotában átlátszó és színtelen ásvány, amely azonban a legtöbb esetben valamilyen egyéb anyaggal szennyezett; ez adja különleges színeit. A természetben előforduló topáz aranysárga, rózsaszín, kék, vagy akár zöld is lehet, de a barna változata is ismert. A legkedveltebb az arany-, vagy más néven imperiál topáz, amelyből topáz gyűrűktopáz medálok és topáz fülbevalók is készülhetnek.

"Ásványból álmodva" önálló kiállítás Marcali Korzóban

 

Első, önálló, - "Ásványba Álmodva" című kiállítás nyílt az általam készült ékszereimből, a Marcali Kultúrális Korzóban.

Nagy öröm volt számomra az a felkérés, a helyi kultúrális intézmény vezetőitől, -tudván, hogy kézműves ékszereket készítek, így önálló kiállításra invitáltak.

larimar medál nyugalmat hoz az életünkbe, nyitottá tesz, segít feldolgozni az új benyomásokat, ráadásul fokozza az érzékenységet is.

A larimar egy halványkék színű ásvány, ami a szilikátásványok csoportjába tartozik. Többféle néven is ismeretes, de a legtöbbször a kék pektolit, vagy a delfinkő elnevezést használják rá. Gyönyörű színének köszönhetően népszerű az ásványékszerek kedvelőinek körében, és számos pozitív hatást is tulajdonítanak neki, amelyeket akkor képes kifejteni, ha ékszerként, így például larimar medálként, fülbevalóként, vagy karkötőként folyamatosan magunknál hordjuk.

Moldavit medál, az igazi különlegesség!

Moldavit, a földön kívüli kő. Szerezze be az igen értékes és különleges követ, viselje ékszerként, és tapasztalja meg a jótékony hatását!

Sokan érdeklődnek a különböző ásványok, kövek iránt. Egyesek örömmel viselnék ékszer formájában őket, azonban többen is tanácstalanok a kiválasztást illetően. Nem igazán tudják eldönteni, hogy melyik ásvány vagy kő illene hozzájuk a legjobban, ezért szívesen fogadnának tanácsot ezzel kapcsolatban, így könnyebben megtalálhatják a számukra legideálisabbat. Amennyiben Önnek is szüksége lenne ajánlásra, és kedveli a különlegességeket, ajánljuk figyelmébe a moldavit medált!

A kristályvízről és hatásairól bővebben

kristályvízről és hatásairól most többet megtudhat. Próbálja ki Ön is a kristálypálcát a víz energetizálásához, és tapasztalja meg az előnyöket!

Az utóbbi években egyre több problémát lehet tapasztalni az ivóvízzel kapcsolatban, már nem csupán a nagyvárosokban, hanem a falvakban is. Sajnos ez a víz egyáltalán nem olyan minőséget képvisel, mint a gyógykutakból, forrásokból feltörő változat. A vas és műanyag csöveken át érkező ivóvíz igencsak alapos vegyszerezésen, kezelésen esik át annak érdekében, hogy fogyasztható legyen. Ebben a formában a víz veszít az energiájából, nem lesz élettel teli, így a jótékony hatását sem lehet igazán megtapasztalni. Ha az ember szeretne ismét energetizált, szennyeződésmentes vizet fogyasztani, célszerű alkalmazni a kristálypálcákat.

2021.12.14 12:42

shungit ébenfekete védelmezőként őrködik felettünk. Ismerje meg és használja az ásványok különlegességét dekoratív ékszer formában!

shungit vagy másik változatban sungit több millió éves kőzet, ami eredetileg az oroszországi Sungit településről származik. Ez a ritka szén alapú ásvány csakis az észak-oroszországi Karéliában bányászható, az Onyega tó körül. A shungit egyedisége abban áll, hogy az összetétele ritkaságnak számít. Szén alapú ásvány, amit üreges fullénerek alkotnak. A periódusos rendszer valamennyi ásványi anyaga egyesül ebben a természetes kőben.

ásványkarkötőkAz ásványkarkötők nem csak különleges és egyedi kiegészítők, de sokan érzékelik, tapasztalják az ásványok pozitív hatásait is.

Olyan, különleges és egyedi kiegészítőt keres, ami nem csak szép, de hasznos is? Akár nők, akár férfiak számára előnyös választás lehet egy ásványkarkötő, amely számtalan változatban megvásárolható, stílusos, a kövek színeiből és mintázatából adódóan egyedi, ráadásul viselője hangulatára is jótékonyan hat.

Rózsakvarc ékszerek: tökéletes ajándékok minden alkalomra

rózsakvarc ékszerek - amellett, hogy gyönyörűek - számos előnyös tulajdonsággal bírnak, amelyekkel érdemes megismerkedni.

A rózsakvarc népszerű ásvány, amelyet az történelem folyamán több civilizáció is a szív és a női termékenység jelképének tekintett; időszámításunk előtt 7000 évvel, az ókori Mezopotámiában már készítettek rózsakvarc ékszereket, amelyeket ásatásokon találtak meg. Az asszírok és a rómaiak is használták a rózsakvarcot: talizmánként viselték, és úgy tartották, hogy kiemelkedő gyógyító erővel bír. Az egyiptomiak a szerelem és a szépség szimbólumaként tekintettek rá: Ízisz - az ókori Egyiptom egyik legjelentősebb istensége, anyaistennő, a termékenység és a nőiesség istene - szépségét és fiatalosságát a rózsakvarcnak köszönhette, ezért az öregedés lassítása és a ráncok késleltetése okán az egyiptomiak gyakran hordtak rózsakvarc ékszereket. A későbbi korokban, így a középkorban sem merült feledésbe ez az ásvány, hiszen a szépsége magával ragadó, ám ebben az időszakban már nem tulajdonítottak neki misztikus erőt; Európában legalábbis biztosan nem. Szimbólumként azonban továbbra is használatos volt: a szeretetet és a jóságot jelképezte.

Réz ékszerek: alacsony ár, magas minőség, dekoratív megjelenés

Réz ékszerek széles választékban, többféle stílusban, kedvező áron és kiváló minőségben - ha Önnek is fontos az egyediség!

Az ékszerek változatossága lenyűgöző, ám egy-egy tulajdonságukban mégis igencsak hasonlóak; épp ez az oka, hogy sokan kutatnak új lehetőségek után. Hiába ugyanis egy egyedileg megtervezett és kivitelezett ékszer - például egy gyűrű -, ha az ugyanúgy egy gyűrű, mint bármelyik másik, csupán más formában, más díszítésekkel. Ráadásul az egyedi ékszerek kifejezetten drágák, ezért sokan meg sem engedhetik maguknak az ilyesfajta egyediséget, azonban különleges kiegészítőkre ők is vágynak. Szerencsére van megoldás erre a problémára a réz ékszerek képében!

Gyógyító ékszerek, programozott kristályok:

Gyógyító ékszerekprogramozott kristályok széles választékban, kedvező áron, online vásárlási lehetőséggel!

Mint azt már biztosan sokan tudják, a kristályok nem csupán gyönyörűek, de gyógyító hatással is bírnak, illetve egyéb pozitív hatásokat is gyakorolnak az emberi szervezetre, a környezetre, illetve a mindennapi életre is. Azonban ahhoz, hogy ki is fejthessék áldásos hatásaikat, mindig a közelünkben kell lenniük, sőt, magunkon kell őket viselnünk, és erre a gyógyító ékszerek tökéletes megoldást kínálnak.