Blog

amulettekLegyen szó születésnapról, névnapról, karácsonyról, az emberek többségének komoly kihívást jelent a közeli hozzátartozók megajándékozása. Egy fontos személynek természetes, hogy az ember nem nyújthat át akármilyen meglepetést. Mindenképp olyan ajándékot szeretnének, amivel kifejezhetik törődésüket a másik fél felé. Ha Önnek sincs ötlete, hogy mivel lephetné meg rokonát, családtagját, ajándékozzon neki amulettet!

2012.11.15 09:10


Az összes fejlett társadalomban a drágaköveket nemcsak értékükért és szépségükért, hanem  gyógyító és harmonizáló erejükért tartják nagy becsben.
drágakövek évmilliók során képződtek a föld mélyén, tökéletes sötétségben, keresztülmentek a finomodás és a tisztulás folyamatán, mígnem az emberek végső formájukban fel nem fedezték és a napvilágra nem hozták őket.

drágakövek földünk alapelemeiből állnak, ezért a néphit szerint föld védő, erősítő és tápláló erejével kötnek össze minket. Ragyogó szépségükkel a legtisztább természetes színekben sugárzó fény hordozói, valamint a kozmikus energiák és tulajdonságok közvetítői; az égből és a földből vonzzák magukhoz az erőket, hogy azután kisugározzák azokat a világ felé.

Csakraékszerek széles választékban, kedvező áron, online vásárlási lehetőséggel - hogy megtalálja élete harmonikus oldalát!

csakraékszerek feladata, hogy szabályozzák a csakrákat, ami által az életünket a pozitív gondolatok fogják meghatározni. A csakrák a nyers energiát jobban felhasználhatóvá teszik, ami így sokkal mélyebben kiaknázható az összpontosított akarat segítségével. A teljes csakrarendszer rendkívül összetett: három legfőbb, négy fő- és több, mint háromszáz kisebb csakra van az emberi testben, sőt, ezeken túl még a testen kívül is elhelyezkedik néhány nem-fizikai csakra. A csakraékszerek segítségével ezt a rendszert lehet stimulálni, vagyis pozitív irányba befolyásolni.

Drót-köves gyűrűkDrót-köves gyűrűk, igényes kivitelben, kedvező áron, válasszon különleges, ízléses kiegészítőt a mindennapok során!

Manapság nagyon sokféle nyaklánc, karkötő, gyűrű közül válogathatnak az emberek. Egyesek mindenképp olyan ékszerekre, például gyűrűkre vágynak, amiket a mindennapokban, a hétköznapi szettjeikhez is bátran hordhatnak. Ha Önnek is hasonlóak az elvárásai, és szeretné igényes, szép ékszerrel feldobni a megjelenését, ajánljuk figyelmébe drót-köves gyűrűinket!

Ásvány ékszerszettekÁsvány ékszerszettek, minőségi kivitelben, egyedi, saját márkás dobozban, online rendeléssel, válassza ki az igényeinek megfelelő terméket!

Az ásvány ékszerek manapság óriási népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül, hiszen bármilyen szettet feldobnak igényes kinézetükkel. Egyeseknek komoly gondot jelenthet beszerezniük a kiegészítőket, ugyanis nincs a közelükben olyan kereskedés, ahol igazán szép és lenyűgöző fülbevalókat, karkötőket vagy nyakláncokat árulnának. Amennyiben Önnek is problémát okoz a vásárlás, és többféle kiegészítőben gondolkodik, ajánljuk figyelmébe ásvány ékszerszettünk kínálatát!

Férfi ékszerek karácsonyraEgyeseknek komoly gondot jelenthet férfi hozzátartozójuk számára megtalálni a tökéletes karácsonyi ajándékot. Sokan kerülnék a műszaki cikkeket, ruházati termékeket, és helyettük inkább különlegesebb meglepetést választanának az ünnepre. Amennyiben Ön is hasonló elvárásokkal vág neki az ajándékvásárlásnak, és férjének, édesapjának, testvérének vagy barátjának szeretne különlegességgel kedveskedni, tekintse meg férfi ékszereink választékát!

12 DNS Mester kristály

Michelle Eloff 2003 júniusi 12-ei közvetítése több helyen is megtalálható az interneten.
Oldalak megszünnek, részleteket kihagynak... Szeretném az egész anyagot megosztani.
A szöveget saját fotóval egészítettem ki, illetve javításként, -tán elírási, vagy forgítási hiba lehetett; a kilencedik szálnál szodalit lett megadva, de a megfelelő kristály a sugilit (szugilit), -ezt javítottam.

...Mikor egy problémát sejtszinten megtisztítotok, az újrakódolja testetek DNS-ét.
Sejtjeitek szó szerint átalakulnak és más formát vesznek fel, és gyermekeitek és unokáitok megváltoznak, mert már nem ugyanezekkel a problémákkal születnek meg.
Sokan olyan helyzetekbe kényszerültök, amikben muszáj foglalkoznotok a különböző félelmekkel kapcsolatos problémáitokkal. A félelemmel, és azért elsősorban a félelemmel, mert a félelem végezhet veletek, ha nem tudtok túllépni rajta.
A jövő nem tartható félelemben!
A fiatalabb generációknak példaképekre van szükségük, akik szeretettel és példamutatással vezetnek és nem korlátozzák magukat a félelem miatt, a kristálybirodalom pedig segít megnövelni a rezgéseteket, hogy túl tudjatok ezen lépni.
Nem a kristály fogja megtenni helyettetek, a kristály csupán eszköz, amit hasznosíthattok!

Na-mármost, 12 kristály van, ami a DNS 12 szálával foglalkozik, és mindegyik kristály más frekvenciával és más számmal rezeg együtt.
Mindezek egy szent hangot bocsátanak ki, ami hatással van a frekvenciádra, amin a DNS-ed vibrál.

Természetes ásvány, vagy utánzat?

2019.04.06 23:11

Miért tisztítsuk az ásvány ékszereinket, és hogyan?
A kristályokat ősidők óta gyógyításra és az egyensúly megteremtésére használják.
Minden ami létezik, egy energia forma. Az élő energiamező közül, az ember energia mezeje a legerősebb.
Az intenzitás erejét tekintve az ember  után az állatok, a növények, majd a kristályok energiamezője következik.
Mivel az ember energiamezeje a legerősebb, így az embert körülvevő energiamező tartalmaz minden információt, ami az adott személy az adott pillanatban érez, így annak minden érzelmeit, hangulatát, illetve azok lenyomatát tartalmazza. Ha egy személy egy kristállyal, ásvánnyal kerül kapcsolatba, ez már a bányászástól, szállítástól, feldolgozástól, tárolástól kezdődően az adott ásvány gyűjti az információt, majd az üzletbe kerülve minél több ember fogja meg, annál több, mindenféle információt fog a kristály felvenni.

A vásárlást követően, majd viseléskor is ezért szükséges gyakran tisztítani az ásványokat.

Telefon:+36-30/5177461
E-mail: mykriszta@gmail.com
Elérhetőségek