Blog

Morganit nyaklánc: teremtsen harmóniát az ásvány erejével!

Morganit nyaklánc, fülbevaló, medál, amelyekkel harmóniát csempészhet a mindennapokba. Tapasztalja meg az ásvány erejét, rendeljen kínálatunkból!

A mai rohanó világban sokaknak nagyon nehéz megteremteni a harmóniát az életükben. Az állandó kapkodás, megfelelési kényszer rengeteg terhet raknak az emberek vállára, ezen kívül pedig nem ritka, hogy még a magánéletben is sorra jönnek a bajok. Gondok vannak a családdal, és még a párkapcsolattal kapcsolatos tervek sem úgy alakulnak, ahogyan azt az ember eltervezte. Mindenez negatív hatások óriási stresszt eredményeznek, ezt pedig mindenki a maga módján próbálja kezelni, feldolgozni. Vannak olyanok, akik végső elkeseredésükben spirituálisabb úton próbálkoznának, hiszen ezzel már semmit nem veszíthetnek. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és bármilyen megoldásra nyitott azért, hogy visszanyerje a harmóniát az életében, és leküzdje a stresszt, vásároljon választékunkból morganit fülbevalót, medált vagy nyakláncot!

Szelenit marokkő a nyugalom megteremtéséhez!

szelenit marokkő segíthet abban, hogy a mindennapok nyugodtabbak legyenek. Nézzen körbe a kínálatban, és adja át magát a spiritualitásnak!

A mai rohanó világban sokaknak jelenthet gondot megteremteni a nyugalmat az életükben. Ez a tényező elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember kiegyensúlyozott maradhasson, nyugalom nélkül az egyén előbb vagy utóbb teljesen felemészti magát. Ahány ember, annyiféle megoldás létezik a békés környezet megteremtéséhez. Akik érdeklődnek a spirituális világ iránt, számukra is van ideális opció a nyugalom kialakításához, mégpedig a szelenit marokkő.

Topáz gyűrűk, medálok és fülbevalók: különleges ékszerek nyárra

topáz gyűrűk, medálok és fülbevalók elegánsak és különlegesek, de emellett pozitív hatást is gyakorolnak az egészségünkre.

A topáz egy tiszta állapotában átlátszó és színtelen ásvány, amely azonban a legtöbb esetben valamilyen egyéb anyaggal szennyezett; ez adja különleges színeit. A természetben előforduló topáz aranysárga, rózsaszín, kék, vagy akár zöld is lehet, de a barna változata is ismert. A legkedveltebb az arany-, vagy más néven imperiál topáz, amelyből topáz gyűrűktopáz medálok és topáz fülbevalók is készülhetnek.

"Ásványból álmodva" önálló kiállítás Marcali Korzóban

 

Első, önálló, - "Ásványba Álmodva" című kiállítás nyílt az általam készült ékszereimből, a Marcali Kultúrális Korzóban.

Nagy öröm volt számomra az a felkérés, a helyi kultúrális intézmény vezetőitől, -tudván, hogy kézműves ékszereket készítek, így önálló kiállításra invitáltak.

larimar medál nyugalmat hoz az életünkbe, nyitottá tesz, segít feldolgozni az új benyomásokat, ráadásul fokozza az érzékenységet is.

A larimar egy halványkék színű ásvány, ami a szilikátásványok csoportjába tartozik. Többféle néven is ismeretes, de a legtöbbször a kék pektolit, vagy a delfinkő elnevezést használják rá. Gyönyörű színének köszönhetően népszerű az ásványékszerek kedvelőinek körében, és számos pozitív hatást is tulajdonítanak neki, amelyeket akkor képes kifejteni, ha ékszerként, így például larimar medálként, fülbevalóként, vagy karkötőként folyamatosan magunknál hordjuk.

Moldavit medál, az igazi különlegesség!

Moldavit, a földön kívüli kő. Szerezze be az igen értékes és különleges követ, viselje ékszerként, és tapasztalja meg a jótékony hatását!

Sokan érdeklődnek a különböző ásványok, kövek iránt. Egyesek örömmel viselnék ékszer formájában őket, azonban többen is tanácstalanok a kiválasztást illetően. Nem igazán tudják eldönteni, hogy melyik ásvány vagy kő illene hozzájuk a legjobban, ezért szívesen fogadnának tanácsot ezzel kapcsolatban, így könnyebben megtalálhatják a számukra legideálisabbat. Amennyiben Önnek is szüksége lenne ajánlásra, és kedveli a különlegességeket, ajánljuk figyelmébe a moldavit medált!

A kristályvízről és hatásairól bővebben

kristályvízről és hatásairól most többet megtudhat. Próbálja ki Ön is a kristálypálcát a víz energetizálásához, és tapasztalja meg az előnyöket!

Az utóbbi években egyre több problémát lehet tapasztalni az ivóvízzel kapcsolatban, már nem csupán a nagyvárosokban, hanem a falvakban is. Sajnos ez a víz egyáltalán nem olyan minőséget képvisel, mint a gyógykutakból, forrásokból feltörő változat. A vas és műanyag csöveken át érkező ivóvíz igencsak alapos vegyszerezésen, kezelésen esik át annak érdekében, hogy fogyasztható legyen. Ebben a formában a víz veszít az energiájából, nem lesz élettel teli, így a jótékony hatását sem lehet igazán megtapasztalni. Ha az ember szeretne ismét energetizált, szennyeződésmentes vizet fogyasztani, célszerű alkalmazni a kristálypálcákat.

2021.12.14 12:42

shungit ébenfekete védelmezőként őrködik felettünk. Ismerje meg és használja az ásványok különlegességét dekoratív ékszer formában!

shungit vagy másik változatban sungit több millió éves kőzet, ami eredetileg az oroszországi Sungit településről származik. Ez a ritka szén alapú ásvány csakis az észak-oroszországi Karéliában bányászható, az Onyega tó körül. A shungit egyedisége abban áll, hogy az összetétele ritkaságnak számít. Szén alapú ásvány, amit üreges fullénerek alkotnak. A periódusos rendszer valamennyi ásványi anyaga egyesül ebben a természetes kőben.

ásványkarkötőkAz ásványkarkötők nem csak különleges és egyedi kiegészítők, de sokan érzékelik, tapasztalják az ásványok pozitív hatásait is.

Olyan, különleges és egyedi kiegészítőt keres, ami nem csak szép, de hasznos is? Akár nők, akár férfiak számára előnyös választás lehet egy ásványkarkötő, amely számtalan változatban megvásárolható, stílusos, a kövek színeiből és mintázatából adódóan egyedi, ráadásul viselője hangulatára is jótékonyan hat.

Rózsakvarc ékszerek: tökéletes ajándékok minden alkalomra

rózsakvarc ékszerek - amellett, hogy gyönyörűek - számos előnyös tulajdonsággal bírnak, amelyekkel érdemes megismerkedni.

A rózsakvarc népszerű ásvány, amelyet az történelem folyamán több civilizáció is a szív és a női termékenység jelképének tekintett; időszámításunk előtt 7000 évvel, az ókori Mezopotámiában már készítettek rózsakvarc ékszereket, amelyeket ásatásokon találtak meg. Az asszírok és a rómaiak is használták a rózsakvarcot: talizmánként viselték, és úgy tartották, hogy kiemelkedő gyógyító erővel bír. Az egyiptomiak a szerelem és a szépség szimbólumaként tekintettek rá: Ízisz - az ókori Egyiptom egyik legjelentősebb istensége, anyaistennő, a termékenység és a nőiesség istene - szépségét és fiatalosságát a rózsakvarcnak köszönhette, ezért az öregedés lassítása és a ráncok késleltetése okán az egyiptomiak gyakran hordtak rózsakvarc ékszereket. A későbbi korokban, így a középkorban sem merült feledésbe ez az ásvány, hiszen a szépsége magával ragadó, ám ebben az időszakban már nem tulajdonítottak neki misztikus erőt; Európában legalábbis biztosan nem. Szimbólumként azonban továbbra is használatos volt: a szeretetet és a jóságot jelképezte.

Réz ékszerek: alacsony ár, magas minőség, dekoratív megjelenés

Réz ékszerek széles választékban, többféle stílusban, kedvező áron és kiváló minőségben - ha Önnek is fontos az egyediség!

Az ékszerek változatossága lenyűgöző, ám egy-egy tulajdonságukban mégis igencsak hasonlóak; épp ez az oka, hogy sokan kutatnak új lehetőségek után. Hiába ugyanis egy egyedileg megtervezett és kivitelezett ékszer - például egy gyűrű -, ha az ugyanúgy egy gyűrű, mint bármelyik másik, csupán más formában, más díszítésekkel. Ráadásul az egyedi ékszerek kifejezetten drágák, ezért sokan meg sem engedhetik maguknak az ilyesfajta egyediséget, azonban különleges kiegészítőkre ők is vágynak. Szerencsére van megoldás erre a problémára a réz ékszerek képében!

Gyógyító ékszerek, programozott kristályok:

Gyógyító ékszerekprogramozott kristályok széles választékban, kedvező áron, online vásárlási lehetőséggel!

Mint azt már biztosan sokan tudják, a kristályok nem csupán gyönyörűek, de gyógyító hatással is bírnak, illetve egyéb pozitív hatásokat is gyakorolnak az emberi szervezetre, a környezetre, illetve a mindennapi életre is. Azonban ahhoz, hogy ki is fejthessék áldásos hatásaikat, mindig a közelünkben kell lenniük, sőt, magunkon kell őket viselnünk, és erre a gyógyító ékszerek tökéletes megoldást kínálnak.

Egyedi ékszerek, karkötők, nyakláncok széles választékban!

Egyedi ékszerek, karkötők, nyakláncok és más termékek széles választékban, kedvező áron, akár egyedi elképzelések megvalósításának lehetőségével is!

Az egyediség a legtöbbünk számára lényeges; szinte mindenki szeretne valamivel kitűnni a tömegből. A hölgyek számára ez viszonylag egyszerű, hiszen csupán az öltözködésükkel, illetve egyedi ékszerekkel is megoldhatják, hogy a megjelenésük utánozhatatlan legyen.

Rózsakvarc masszírozó rúd: tegye hatékonyabbá az arcápolást!

Rózsakvarc masszírozó rúd, praktikus eszköz a mindennapi arcápoláshoz, online rendelés, kedvező ár, kényeztesse magát a kezelések során!

Sokaknak fontos, hogy a mindennapi arcápolásukra odafigyeljenek, ugyanis a szép, üde, egészséges arcbőr hozzájárul az igényes megjelenéshez. Sokan szinte bármilyen megoldásra nyitottak azért, hogy az otthoni kezeléseiket még hatékonyabbá tegyék, így a látványos végeredmény folyamatosan garantált. Amennyiben Önnek is lényeges szempont az, hogy a legjobbat hozza ki az arcápolási rutinjából, és szívesen alkalmazna ehhez valamilyen eszközt, ajánljuk figyelmébe a rózsakvarc masszírozó rudat!

Angyal medálok: védelmi szimbólum ajándékba!

Angyal medálok, változatos, igényes kínálat, online rendeléssel, gyors kiszállítás, tökéletes ajándékok a barátoknak, rokonoknak!

Ha ajándék vásárlásról van szó, sokaknak fontos, hogy családtagjaiknak, barátaiknak olyan meglepetést válasszanak, amivel kifejezhetik törődésüket feléjük. Egyesek ennek megfelelően igencsak nehezen találják az ideális ajándékot, rengeteg kereskedést bejárnak, azonban az esetek nagy részében nem igazán járnak sikerrel. Amennyiben Önnek is lényeges szempont a törődés kifejezése, és szívesen leegyszerűsítené a vásárlást, ajánljuk figyelmébe webshopunk kínálatából az angyal medálokat!

Egyedi, kézműves termékek: egyediség és minőség egyben

Egyedi, kézműves termékek széles választékban, kedvező áron és kiváló minőségben - fejezze ki az egyéniségét kézzel készített kiegészítőkkel!

Az egyediség mindenki számára fontos, akkor is, ha nem vallja be. Mindenki máshogy éli meg az egyediség iránti igényét és annak kifejezését: van, aki az otthonát alakítja úgy, hogy ne hasonlítson senki máséra, van, aki az autóját alakítja át teljesen egyedi megjelenésűre, és van, aki az öltözködésével fejezi ki az egyéniségét. A kiegészítőket tekintve érdemes az egyedi, kézműves termékek között keresgélni, mert megkoronázzák a látványt!

Csakraékszerek széles választékban, kedvező áron, online vásárlási lehetőséggel - hogy megtalálja élete harmonikus oldalát!

csakraékszerek feladata, hogy szabályozzák a csakrákat, ami által az életünket a pozitív gondolatok fogják meghatározni. A csakrák a nyers energiát jobban felhasználhatóvá teszik, ami így sokkal mélyebben kiaknázható az összpontosított akarat segítségével. A teljes csakrarendszer rendkívül összetett: három legfőbb, négy fő- és több, mint háromszáz kisebb csakra van az emberi testben, sőt, ezeken túl még a testen kívül is elhelyezkedik néhány nem-fizikai csakra. A csakraékszerek segítségével ezt a rendszert lehet stimulálni, vagyis pozitív irányba befolyásolni.

Drót-köves gyűrűkDrót-köves gyűrűk, igényes kivitelben, kedvező áron, válasszon különleges, ízléses kiegészítőt a mindennapok során!

Manapság nagyon sokféle nyaklánc, karkötő, gyűrű közül válogathatnak az emberek. Egyesek mindenképp olyan ékszerekre, például gyűrűkre vágynak, amiket a mindennapokban, a hétköznapi szettjeikhez is bátran hordhatnak. Ha Önnek is hasonlóak az elvárásai, és szeretné igényes, szép ékszerrel feldobni a megjelenését, ajánljuk figyelmébe drót-köves gyűrűinket!