Blog

amulettekLegyen szó születésnapról, névnapról, karácsonyról, az emberek többségének komoly kihívást jelent a közeli hozzátartozók megajándékozása. Egy fontos személynek természetes, hogy az ember nem nyújthat át akármilyen meglepetést. Mindenképp olyan ajándékot szeretnének, amivel kifejezhetik törődésüket a másik fél felé. Ha Önnek sincs ötlete, hogy mivel lephetné meg rokonát, családtagját, ajándékozzon neki amulettet!

2012.11.15 09:10


Az összes fejlett társadalomban a drágaköveket nemcsak értékükért és szépségükért, hanem  gyógyító és harmonizáló erejükért tartják nagy becsben.
drágakövek évmilliók során képződtek a föld mélyén, tökéletes sötétségben, keresztülmentek a finomodás és a tisztulás folyamatán, mígnem az emberek végső formájukban fel nem fedezték és a napvilágra nem hozták őket.

drágakövek földünk alapelemeiből állnak, ezért a néphit szerint föld védő, erősítő és tápláló erejével kötnek össze minket. Ragyogó szépségükkel a legtisztább természetes színekben sugárzó fény hordozói, valamint a kozmikus energiák és tulajdonságok közvetítői; az égből és a földből vonzzák magukhoz az erőket, hogy azután kisugározzák azokat a világ felé.

12 DNS Mester kristály

Michelle Eloff 2003 júniusi 12-ei közvetítése több helyen is megtalálható az interneten.
Oldalak megszünnek, részleteket kihagynak... Szeretném az egész anyagot megosztani.
A szöveget saját fotóval egészítettem ki, illetve javításként, -tán elírási, vagy forgítási hiba lehetett; a kilencedik szálnál szodalit lett megadva, de a megfelelő kristály a sugilit (szugilit), -ezt javítottam.

...Mikor egy problémát sejtszinten megtisztítotok, az újrakódolja testetek DNS-ét.
Sejtjeitek szó szerint átalakulnak és más formát vesznek fel, és gyermekeitek és unokáitok megváltoznak, mert már nem ugyanezekkel a problémákkal születnek meg.
Sokan olyan helyzetekbe kényszerültök, amikben muszáj foglalkoznotok a különböző félelmekkel kapcsolatos problémáitokkal. A félelemmel, és azért elsősorban a félelemmel, mert a félelem végezhet veletek, ha nem tudtok túllépni rajta.
A jövő nem tartható félelemben!
A fiatalabb generációknak példaképekre van szükségük, akik szeretettel és példamutatással vezetnek és nem korlátozzák magukat a félelem miatt, a kristálybirodalom pedig segít megnövelni a rezgéseteket, hogy túl tudjatok ezen lépni.
Nem a kristály fogja megtenni helyettetek, a kristály csupán eszköz, amit hasznosíthattok!

Na-mármost, 12 kristály van, ami a DNS 12 szálával foglalkozik, és mindegyik kristály más frekvenciával és más számmal rezeg együtt.
Mindezek egy szent hangot bocsátanak ki, ami hatással van a frekvenciádra, amin a DNS-ed vibrál.

Természetes ásvány, vagy utánzat?

2019.04.06 23:11

Miért tisztítsuk az ásvány ékszereinket, és hogyan?
A kristályokat ősidők óta gyógyításra és az egyensúly megteremtésére használják.
Minden ami létezik, egy energia forma. Az élő energiamező közül, az ember energia mezeje a legerősebb.
Az intenzitás erejét tekintve az ember  után az állatok, a növények, majd a kristályok energiamezője következik.
Mivel az ember energiamezeje a legerősebb, így az embert körülvevő energiamező tartalmaz minden információt, ami az adott személy az adott pillanatban érez, így annak minden érzelmeit, hangulatát, illetve azok lenyomatát tartalmazza. Ha egy személy egy kristállyal, ásvánnyal kerül kapcsolatba, ez már a bányászástól, szállítástól, feldolgozástól, tárolástól kezdődően az adott ásvány gyűjti az információt, majd az üzletbe kerülve minél több ember fogja meg, annál több, mindenféle információt fog a kristály felvenni.

A vásárlást követően, majd viseléskor is ezért szükséges gyakran tisztítani az ásványokat.

Telefon:+36-30/5177461
E-mail: mykriszta@gmail.com
Elérhetőségek