Blog

Egyedi ékszerek, karkötők, nyakláncok széles választékban!

Egyedi ékszerek, karkötők, nyakláncok és más termékek széles választékban, kedvező áron, akár egyedi elképzelések megvalósításának lehetőségével is!

Az egyediség a legtöbbünk számára lényeges; szinte mindenki szeretne valamivel kitűnni a tömegből. A hölgyek számára ez viszonylag egyszerű, hiszen csupán az öltözködésükkel, illetve egyedi ékszerekkel is megoldhatják, hogy a megjelenésük utánozhatatlan legyen.

Rózsakvarc masszírozó rúd: tegye hatékonyabbá az arcápolást!

Rózsakvarc masszírozó rúd, praktikus eszköz a mindennapi arcápoláshoz, online rendelés, kedvező ár, kényeztesse magát a kezelések során!

Sokaknak fontos, hogy a mindennapi arcápolásukra odafigyeljenek, ugyanis a szép, üde, egészséges arcbőr hozzájárul az igényes megjelenéshez. Sokan szinte bármilyen megoldásra nyitottak azért, hogy az otthoni kezeléseiket még hatékonyabbá tegyék, így a látványos végeredmény folyamatosan garantált. Amennyiben Önnek is lényeges szempont az, hogy a legjobbat hozza ki az arcápolási rutinjából, és szívesen alkalmazna ehhez valamilyen eszközt, ajánljuk figyelmébe a rózsakvarc masszírozó rudat!

Angyal medálok: védelmi szimbólum ajándékba!

Angyal medálok, változatos, igényes kínálat, online rendeléssel, gyors kiszállítás, tökéletes ajándékok a barátoknak, rokonoknak!

Ha ajándék vásárlásról van szó, sokaknak fontos, hogy családtagjaiknak, barátaiknak olyan meglepetést válasszanak, amivel kifejezhetik törődésüket feléjük. Egyesek ennek megfelelően igencsak nehezen találják az ideális ajándékot, rengeteg kereskedést bejárnak, azonban az esetek nagy részében nem igazán járnak sikerrel. Amennyiben Önnek is lényeges szempont a törődés kifejezése, és szívesen leegyszerűsítené a vásárlást, ajánljuk figyelmébe webshopunk kínálatából az angyal medálokat!

Egyedi, kézműves termékek: egyediség és minőség egyben

Egyedi, kézműves termékek széles választékban, kedvező áron és kiváló minőségben - fejezze ki az egyéniségét kézzel készített kiegészítőkkel!

Az egyediség mindenki számára fontos, akkor is, ha nem vallja be. Mindenki máshogy éli meg az egyediség iránti igényét és annak kifejezését: van, aki az otthonát alakítja úgy, hogy ne hasonlítson senki máséra, van, aki az autóját alakítja át teljesen egyedi megjelenésűre, és van, aki az öltözködésével fejezi ki az egyéniségét. A kiegészítőket tekintve érdemes az egyedi, kézműves termékek között keresgélni, mert megkoronázzák a látványt!

Csakraékszerek széles választékban, kedvező áron, online vásárlási lehetőséggel - hogy megtalálja élete harmonikus oldalát!

csakraékszerek feladata, hogy szabályozzák a csakrákat, ami által az életünket a pozitív gondolatok fogják meghatározni. A csakrák a nyers energiát jobban felhasználhatóvá teszik, ami így sokkal mélyebben kiaknázható az összpontosított akarat segítségével. A teljes csakrarendszer rendkívül összetett: három legfőbb, négy fő- és több, mint háromszáz kisebb csakra van az emberi testben, sőt, ezeken túl még a testen kívül is elhelyezkedik néhány nem-fizikai csakra. A csakraékszerek segítségével ezt a rendszert lehet stimulálni, vagyis pozitív irányba befolyásolni.

Drót-köves gyűrűkDrót-köves gyűrűk, igényes kivitelben, kedvező áron, válasszon különleges, ízléses kiegészítőt a mindennapok során!

Manapság nagyon sokféle nyaklánc, karkötő, gyűrű közül válogathatnak az emberek. Egyesek mindenképp olyan ékszerekre, például gyűrűkre vágynak, amiket a mindennapokban, a hétköznapi szettjeikhez is bátran hordhatnak. Ha Önnek is hasonlóak az elvárásai, és szeretné igényes, szép ékszerrel feldobni a megjelenését, ajánljuk figyelmébe drót-köves gyűrűinket!

Ásvány ékszerszettekÁsvány ékszerszettek, minőségi kivitelben, egyedi, saját márkás dobozban, online rendeléssel, válassza ki az igényeinek megfelelő terméket!

Az ásvány ékszerek manapság óriási népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül, hiszen bármilyen szettet feldobnak igényes kinézetükkel. Egyeseknek komoly gondot jelenthet beszerezniük a kiegészítőket, ugyanis nincs a közelükben olyan kereskedés, ahol igazán szép és lenyűgöző fülbevalókat, karkötőket vagy nyakláncokat árulnának. Amennyiben Önnek is problémát okoz a vásárlás, és többféle kiegészítőben gondolkodik, ajánljuk figyelmébe ásvány ékszerszettünk kínálatát!

Férfi ékszerek karácsonyraEgyeseknek komoly gondot jelenthet férfi hozzátartozójuk számára megtalálni a tökéletes karácsonyi ajándékot. Sokan kerülnék a műszaki cikkeket, ruházati termékeket, és helyettük inkább különlegesebb meglepetést választanának az ünnepre. Amennyiben Ön is hasonló elvárásokkal vág neki az ajándékvásárlásnak, és férjének, édesapjának, testvérének vagy barátjának szeretne különlegességgel kedveskedni, tekintse meg férfi ékszereink választékát!

egyedi kézműves termékekLegyen szó születésnapról, névnapról, vagy esetleg a karácsonyról, sokaknak jelent gondot ilyenkor, hogy mivel lepjék meg az ünnepeltet. Rengeteg ötlet áll ezzel kapcsolatban rendelkezésre, azonban egyesek nem bízzák a véletlenre az ajándékvásárlást: mindenképp ragaszkodnak az egyedi, különlegesebb meglepetésekhez. Amennyiben Önnek is hasonlóak az elképzelései, és barátját vagy családtagját ünneplik, ajánljuk figyelmébe egyedi kézműves termékeinket!

alkalmi ékszerekAz a bizonyos kis fekete ruha a legtöbb hölgy ruhatárának alapdarabja. Az egyszerű, mégis alkalmi és elegáns ruhát nagyszerűen fel lehet dobni hozzá illő alkalmi ékszerekkel. Az alkalmi ékszereket illetően konkrét elképzelései vannak? Egyedi megoldásokat kínálunk a webshopunkban megtalálható ékszerek kollekciójából. Ezeknek az ékszereknek a közös vonása, hogy mindegyik tartalmaz egy vagy több ásványt, tehát ásványékszerekről van szó.

ásvány karkötőkAz ásvány karkötők egyre keresettebbek a kiegészítők terén, azonban ezt nem csupán igényes kinézetüknek köszönhetik, hanem az egészségre gyakorolt jótékony hatásuknak is. A különböző ásványok több betegség tüneteinek enyhítésében is segíthetnek. Ha ásvány karkötőt szeretne magának vásárolni, érdemes a kiegészítő kiválasztásakor az ízlésén túl figyelembe venni azt is, hogy milyen egészségügyi problémával küzd.

névre szóló ékszerValami személyes dologgal szeretné meglepni gyermekét, de nem szeretne túl értékes holmit választani, mert tudja, hogy könnyen elkallódna? Azok számára is van megoldásunk, akik még nem értékes ásványékszerekben gondolkodnak, de szeretnének szépet, személyeset ajándékozni. A névre szóló ékszereink pontosan ilyen ajándékok, amik kislányoknak, de akár kisfiúknak is kedves meglepetést jelentenek.

amulettekLegyen szó születésnapról, névnapról, karácsonyról, az emberek többségének komoly kihívást jelent a közeli hozzátartozók megajándékozása. Egy fontos személynek természetes, hogy az ember nem nyújthat át akármilyen meglepetést. Mindenképp olyan ajándékot szeretnének, amivel kifejezhetik törődésüket a másik fél felé. Ha Önnek sincs ötlete, hogy mivel lephetné meg rokonát, családtagját, ajándékozzon neki amulettet!

2012.11.15 09:10


Az összes fejlett társadalomban a drágaköveket nemcsak értékükért és szépségükért, hanem  gyógyító és harmonizáló erejükért tartják nagy becsben.
drágakövek évmilliók során képződtek a föld mélyén, tökéletes sötétségben, keresztülmentek a finomodás és a tisztulás folyamatán, mígnem az emberek végső formájukban fel nem fedezték és a napvilágra nem hozták őket.

drágakövek földünk alapelemeiből állnak, ezért a néphit szerint föld védő, erősítő és tápláló erejével kötnek össze minket. Ragyogó szépségükkel a legtisztább természetes színekben sugárzó fény hordozói, valamint a kozmikus energiák és tulajdonságok közvetítői; az égből és a földből vonzzák magukhoz az erőket, hogy azután kisugározzák azokat a világ felé.

12 DNS Mester kristály

Michelle Eloff 2003 júniusi 12-ei közvetítése több helyen is megtalálható az interneten.
Oldalak megszünnek, részleteket kihagynak... Szeretném az egész anyagot megosztani.
A szöveget saját fotóval egészítettem ki, illetve javításként, -tán elírási, vagy forgítási hiba lehetett; a kilencedik szálnál szodalit lett megadva, de a megfelelő kristály a sugilit (szugilit), -ezt javítottam.

...Mikor egy problémát sejtszinten megtisztítotok, az újrakódolja testetek DNS-ét.
Sejtjeitek szó szerint átalakulnak és más formát vesznek fel, és gyermekeitek és unokáitok megváltoznak, mert már nem ugyanezekkel a problémákkal születnek meg.
Sokan olyan helyzetekbe kényszerültök, amikben muszáj foglalkoznotok a különböző félelmekkel kapcsolatos problémáitokkal. A félelemmel, és azért elsősorban a félelemmel, mert a félelem végezhet veletek, ha nem tudtok túllépni rajta.
A jövő nem tartható félelemben!
A fiatalabb generációknak példaképekre van szükségük, akik szeretettel és példamutatással vezetnek és nem korlátozzák magukat a félelem miatt, a kristálybirodalom pedig segít megnövelni a rezgéseteket, hogy túl tudjatok ezen lépni.
Nem a kristály fogja megtenni helyettetek, a kristály csupán eszköz, amit hasznosíthattok!

Na-mármost, 12 kristály van, ami a DNS 12 szálával foglalkozik, és mindegyik kristály más frekvenciával és más számmal rezeg együtt.
Mindezek egy szent hangot bocsátanak ki, ami hatással van a frekvenciádra, amin a DNS-ed vibrál.

Természetes ásvány, vagy utánzat?

2019.04.06 23:11

Miért tisztítsuk az ásvány ékszereinket, és hogyan?
A kristályokat ősidők óta gyógyításra és az egyensúly megteremtésére használják.
Minden ami létezik, egy energia forma. Az élő energiamező közül, az ember energia mezeje a legerősebb.
Az intenzitás erejét tekintve az ember  után az állatok, a növények, majd a kristályok energiamezője következik.
Mivel az ember energiamezeje a legerősebb, így az embert körülvevő energiamező tartalmaz minden információt, ami az adott személy az adott pillanatban érez, így annak minden érzelmeit, hangulatát, illetve azok lenyomatát tartalmazza. Ha egy személy egy kristállyal, ásvánnyal kerül kapcsolatba, ez már a bányászástól, szállítástól, feldolgozástól, tárolástól kezdődően az adott ásvány gyűjti az információt, majd az üzletbe kerülve minél több ember fogja meg, annál több, mindenféle információt fog a kristály felvenni.

A vásárlást követően, majd viseléskor is ezért szükséges gyakran tisztítani az ásványokat.