Blog

Pénz bevonzó kristályok: érd el a gazdagságot!

2023.04.05 08:56
Pénz bevonzó kristályok: érd el a gazdagságot!

Gazdagnak lenni mindannyiunk titkos vágya. A pénz bevonzó kristályok beszerzésével segítségül hívhatunk némi spirituális támogatást álmunk megvalósításához.

A kristályok, ásványok és kövek ékszerként viselése elterjedt szokás. A természetből származó, csodásan sokszínű ásványokban azonban több van annál, hogy csak csinos medál, fülbevaló szerep jusson nekik. Az ametiszt, a rózsakvarc, a jáde és társai senkit nem hagynak hidegen, hatással vannak a fizikai, érzelmi és szellemi világunkra. Az ásványok ennél sokkal többre is képesek, ugyanis anyagi bőséget, sikert is tudnak hozni tulajdonosuknak.

Hogyan működik a gazdagságot vonzó kristály?

gazdagságot vonz kristályValóban annyi lenne a dolgunk, hogy beszerezzük a kiválasztott köveket, elhelyezzük őket az otthonunkban és már csak meg kell várnunk, hogy megtörténjen a csoda? Az biztos, hogy sosem árt bízni a sikerben és hinni abban, hogy jól alakulhatnak a dolgok az életünkben. A nehéz időkben nem olyan könnyű hinni abban, hogy minden jóra fordul, nem csoda, ha sokan fordulnak magasabb energiákhoz.

A kristályok energiája és rezgése a megfelelően alkalmazva vezethet oda, hogy átbillen a mérleg nyelve és amiből eddig kevés volt, az megsokszorozódik. Mit jelent az, hogy egy kristály mágnesként vonzza a pénzt? Természetesen ezt nem úgy kell elképzelni, hogy a pénz berepül az ablakon a kövek hívó szavának hatására.

A kristályok rezgése az, ami a kívánt rezgésszint elérésében segíti a kő tulajdonosát. A megcélzott szintre lépés azzal jár, hogy a vonzás törvénye is aktivizálódik. A pénz bevonzásának legfontosabb kristályai mind hasonló hatást fejtenek ki. A citrin mellett ilyen kristály a Tigrisszem és a Zöld Jáde, de a Malachit és a Zöld Aventurin is a sorba illeszthető. A kövek meg tudják teremteni azt az állapotot, ami elősegíti a szerencsés helyzeteket, a siker elérését.

Jó helyen, jó ásványok vonzzák a pénzt

bőséget bevonazó kristályA  bőséget bevonzó kristályokból dekoratív kiegészítőket készítettem, így neked nincs más dolgod, csak kiválasztani, hogy melyik ásvány kombináció tetszik. A jelenlegi kínálatban három termék elérhető, illetve kidolgozás alatt van. Van köztük függő és kulcstartó is, amit fel lehet akasztani az otthonod gazdagság sarkában vagy pedig a kulcsaidra akaszthatod, hogy ott fejtse ki a pénzbőségre gyakorolt, pozitív hatását. Az ősi kínai térrendezés tudománya szerint a gazdagság sarok egy lakás vagy ház bejáratától számítva a tér leghátul található, bal oldali sarka. Ez a gazdagság, a siker területe, aminek hatását a tudatos berendezéssel fel lehet erősíteni.

Fontos a nyugalom megőrzése, a motiváció, a türelem, a kitartás megléte is, hogy megfontolt döntések születhessenek. A célokat nem szabad szem elől téveszteni, bátran kell előre haladni, így a kívánságok elérése is megvalósítható. Számos tényező van, ami visszatart a vágyott gazdagság elérésétől. Legyél felkészült, ne kerüld ki a lehetőségeket. Lépésről-lépésre közelebb juthatsz a gazdagsághoz, ha felvértezed magad és az otthonodat pozitív energiákkal.

Az ásványokból készített egyedi kiegészítőket a webáruházból tudod megrendelni. Pár kattintás és megkapod a megvásárolt terméket, ami nemcsak díszít, de könnyen lehet, hogy az életedet is gyökeresen megváltoztatja. A kristályokhoz kis füzet is jár, ebben összefoglaltam azokat a hasznos tanácsokat, amikkel a legjobb helyet találhatod meg számukra. Válogass és válassz, bízz az ásványok csodás erejében! Az itt kapható termékekkel kapcsolatban minden kérdésre válaszolok, ha felkeresel a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén.