Blog

Párkapcsolat ásványok: ajándékok a szerelem és szexualitás jegyében

2023.02.06 14:12
Párkapcsolat ásványok: ajándékok a szerelem és szexualitás jegyében

Mi lehetne jobb Valentin-napi meglepetés, mint valami, ami segít kiteljesíteni a szerelmet? Lepje meg kedvesét különleges, párkapcsolat ásványokból összeállított ékszerrel!

A szerelmesek ünnepe már itt van a küszöbön, ezért - ha még nem tette - érdemes elgondolkodnia, hogy mivel ajándékozza meg a párját február 14-én. Bár vannak, akik úgy vélik, hogy a Valentin-nap csupán a virágárusoknak kedvez, talán mégis jobb az a megközelítés, hogy ez egy remek alkalom arra, hogy kifejezzük az érzéseinket. De vajon honnan indult hódító útjára ez az ünnep?

A Valentin-nap eredete

Párkapcsolat ásvány

Egészen az ókori Rómáig kell képzeletben visszautaznunk, a római tavaszkezdet, a Lupercalia napja egybeesik a mai Bálint-nappal. Később ezt váltotta fel a keresztény hagyomány, ám hogy valójában ki is volt Szent Bálint, arról megoszlanak a vélemények, több legenda kapott szárnyra a „szerelem védőszentjeként” ismert illető személyével kapcsolatban.

Annyi biztos, hogy egy angol költő, Geoffrey Chaucer volt, aki ezt a napot elsőként a szerelemhez kötötte egy versében, 1382-ben. Ez után több, mint fél évszázadnak kellett eltelnie, mire a Valentin-nap Anglia-szerte ismertté vált, Amerikában az 1840-es évektől kezdték széles körben ünnepelni, hazánkban 1990 óta van igazán nagy kultusza.

Bármi legyen is az ünnep pontos eredete, egy apró meglepetésből, egy kis figyelmességből és egy romantikus, kettesben eltöltött estéből semmi rossz nem származhat, nem igaz? A kérdés csak az, hogy milyen ajándékban érdemes gondolkodnia február 14. közeledtével, hiszen nem biztos, hogy az a jó, ami kézenfekvőnek látszik.

A meglepetés dilemmája

Párkapcsolat ásványA többség virággal, bonbonnal készül, elvégre nem egy igazán különleges alkalomról van szó. A klasszikus ajándékok ára azonban az egekbe szökött, és valljuk be, egyébként is akadnak ezeknél sokkal izgalmasabb ötletek. Érdemes mérlegelnie, hogy ugyanazért az összegért, ami csupán néhány napig okoz örömöt, valami maradandót és személyeset is ajándékozhat.

Mit szólna, ha idén olyan meglepetéssel készülne, ami segít elmélyíteni a párkapcsolatot, valamit, ami az intimitásról és romantikáról, a szerelem kiteljesedéséről szól? A szerelemhozó ásványok pontosan ilyen hatással lehetnek, ezért Önnek is érdemes megismernie, milyen erő és lehetőség rejlik azokban az ékszerekben, amik ilyen, egyedi drágakövekből állnak. Lássuk!

A párkapcsolat ásványok jótékony hatásai

  • Tűzopál: Ez az ásvány az erotikus vonzalom fokozójaként ismert, szenvedélyességgel tölti meg a szexuális életet és egyúttal segít levetkőzni a kételyeket és gátlásokat.
  • RubinErősíti a szexualitás iránti vágyat, felszabadulttá tesz, mégpedig úgy, hogy segít elengedni a teljesítménykényszert és a kudarctól való félelmet.
  • RózsakvarcA gyöngédség legfőbb támogatója ez a kristály, hiszen arra sarkall, hogy sikerüljön túllépni a problémákon, közben pedig fokozza a vágyat és az empátiát is.
  • Gránát: Elsősorban abban segít, hogy a régi berögződések helyét valami új és sokkal jobb vegye át, nyitottabbá tesz és támogatja a harmonikus szexualitást.
  • MalachitKiutat nyit a múltbéli negatív élmények fogságából, segít elengedni a szégyenlősséget, helyette pedig a kifejezésre juttatja a vágyakat.
  • Rutilkvarc: Ez az ásvány abban támogat, hogy a félelem, bűntudat helyét örömteli szexualitás vegye át, az együttlétek beteljesüljenek.
  • Szerpentin: Segít leküzdeni a feszültséget és stresszt, ezáltal a szexuális életet új szintre emeli, élvezetessé és gyöngéddé, szenvedélyessé teszi az intim pillanatokat.
  • Thulit: Abban tud segíteni ez a kristály, hogy a legmélyebben gyökerező gátlások is feloldódjanak, a szexualitáshoz való hozzáállás természetesebbé váljon.

A szerelmet hozó ásványok elsősorban karkötő formájában születnek újjá, de amulett is kapható a felsorolt hatásokkal felvértezve. Amellett, hogy egy ilyen ékszernek köszönhetően a szexualitás spirituális élménnyé válhat, szemet gyönyörködtető ajándék is. Ha úgy döntött, hogy az idei Valentin-napon párkapcsolat ásványokra cseréli a virág-bonbon duót, rendeljen bátran webáruházamból!